DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 86> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svakoj ludi njeno veselje
![]() ![]() a sada kad nam se naša račica anđelka vrati unatrag i izbaci nas iz svoje kućice
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() Ovo sa čipkom ti je ispalo savršeno. 3d su one kapljice? |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
nisu, po su sitne perlice, a 3d su ruže i malo oko ruža, tako da mi izgleda ko da je gore stakleni poklopac
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nisu, to su sitne perlice, a 3d su ruže i malo oko ruža, tako da mi izgleda ko da je gore stakleni poklopac
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Baš šteta kaj se to na slici ne vidi tako dobro...kutija je stvarno presavršena i ovo sa čipkom je odlično ispalo.
|
|
![]() |
|
Hvala!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako lijepa kutijica.....ruže su mi prekrasne,sve izgleda nekako sneno........i perlice i 3d su super
![]() a i čipka ti je odlična.........to si skinula s jastučnice?.......žao ti je upropastiti čipkaste gaće
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlična,romantična kutijica!ruže posute malim biserima i prediva čipka(nema veze ako nisu tangice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
predivna kutijica...savrseno...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure, danas u jutro sam pogledala ponovo kutijicu i ovaj 3d se još bolje vidi. Sinoć nije bio potpuno suh kad sam slikala. I Mare, imaš pravo, čipka je s jedne stare jastučnice, s mojim tangama mogla bi omotati kutijetinu, a ne ovu malu kutijicu
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Nevjerojatno nježna i bajkovita kutijica i odlično si pogodila i boje i kontrast za čipku za uz poklopac...
Ovo bi isto bilo odlično spremište za kuvertu kao svadbeni poklon ![]() |
|
![]() |
|
Imaš pravo, to je rekla i moja kćer. Budući da uskoro ide na jedno vjenčanje, zamolila me da joj napravim jednu takvu.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
meni je i čipka i perlice prekrasno ukombinirano - baš je superiška!
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
andjelka, uzasno rijetko napisem komentar, stoga sada kada imam nesto za reci, pisem - kutiju si napravila savrseno, a tehnike koje si upotrijebila odradjene su majstorski. oslikavanje cipkom, i taj maglicasti efekt zbog kombinacije boja je izvrstan pa je cipka dobila dodatnu dimenziju te izgleda kao da lebdi oko kutijice. gornji poklopac se savrseno dobro vidi (kliknite na sliku, otvorit ce vam se link na pticici te ju samo povecajte i vidite i najsitniji detalj na poklopcu). razmisljala sam kako si dobila baloncice, no kada sam uvecala sliku jasno se vide perlice koje sada izgledaju kao zarobljene u staklu. cijela kompozicija kutijice je savrsena. vjerujem da mladenka koja bi ju dobila, sacuvala bi istu za npr cuvanje dragih uspomena ili nakita :) bravo!
|
|
![]() |
|
Ninochka, puno ti hvala, ali kutijica još treba malu doradu. Malo sam zamackala okove kad sam mackala čipku!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Kutijica je savršena! Što da ti drugo kažem. Bez teksta ostala. ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
A baš sam htjela "primijetiti" kako kopčice nisu odšarafljene bile pa su poflekane farbicom od čipke, ali sam se suzdržala
![]() S obzirom da ću ja tek morati 1.put skidati opće kopčice s kutije pa ih očistiti pa ih zašarafiti natrag, sram me da sam opće packala po njima neobazrivo ![]() anđelka, mogla bi ti svoje u srebrno ofarbati ak ćeš opet u sličnim tonovima kutiju raditi ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Anđelka kutijica je FANTASTIČNA
![]() |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
mogu samo reći daj mi bože da i ja mogu tako nešto prekrasno napraviti |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |