Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DECOUPAGE
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

DECOUPAGE

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 86>
Korisnik
Poruka
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 20:56
svakoj ludi njeno veseljesmile96smile96.......beeeee
a sada kad nam se naša račica anđelka vrati unatrag i izbaci nas iz svoje kućice
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 21:18
večeras sam radila jednu kutijicu.....
prvi put dsam probala raditi a čipkom pa eto kako je uspjelo!  Gore na poklopcu je 3d samo čini mi se da se na slici baš ne vidi

bijelo004

bijelo%20005
ANĐELKA
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 21:22
smile93!
Ovo sa čipkom ti je ispalo savršeno.
3d su one kapljice?
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 21:24
Originalno poslano od člana piramidal piramidal napisao:

smile93!
3d su one kapljice?

nisu, po su sitne perlice, a 3d su ruže i malo oko ruža, tako da mi izgleda ko da je gore stakleni poklopac
ANĐELKA
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 21:25
Originalno poslano od člana piramidal piramidal napisao:

smile93!
3d su one kapljice?

nisu, to su sitne perlice, a 3d su ruže i malo oko ruža, tako da mi izgleda ko da je gore stakleni poklopac
ANĐELKA
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 21:30
Baš šteta kaj se to na slici ne vidi tako dobro...kutija je stvarno presavršena i ovo sa čipkom je odlično ispalo.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 21:31
Hvala!
ANĐELKA
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 21:52
jako lijepa kutijica.....ruže su mi prekrasne,sve izgleda nekako sneno........i perlice i 3d su supersmile89......možda se na vide kao uživo ali vide se dovoljno dobro
a i čipka ti je odlična.........to si skinula s jastučnice?.......žao ti je upropastiti čipkaste gaće smile96
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 22:12
odlična,romantična kutijica!ruže posute malim biserima i prediva čipka(nema veze ako nisu tangicesmile96) koja je odlično zaokružila cijelu priču!smile141jaaaako mi se sviđasmile94
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 23:40
predivna kutijica...savrseno...smile211
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 07:55
Hvala vam cure, danas u jutro sam pogledala ponovo kutijicu i ovaj 3d se još bolje vidi. Sinoć nije bio potpuno suh kad sam slikala. I Mare, imaš pravo, čipka je s jedne stare jastučnice, s mojim tangama mogla bi omotati kutijetinu, a ne ovu malu kutijicu smile96
ANĐELKA
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 08:02
Nevjerojatno nježna i bajkovita kutijica i odlično si pogodila i boje i kontrast za čipku za uz poklopac...
Ovo bi isto bilo odlično spremište za kuvertu kao svadbeni poklon Embarrassed
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 08:05
Originalno poslano od člana kami kami napisao:

Nevjerojatno nježna i bajkovita kutijica i odlično si pogodila i boje i kontrast za čipku za uz poklopac...
Ovo bi isto bilo odlično spremište za kuvertu kao svadbeni poklon Embarrassed

Imaš pravo, to je rekla i moja kćer.  Budući da uskoro ide na jedno vjenčanje, zamolila me da joj napravim jednu takvu.
ANĐELKA
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 14:03
meni je i čipka i perlice prekrasno ukombinirano - baš je superiška!
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 14:26
andjelka, uzasno rijetko napisem komentar, stoga sada kada imam nesto za reci, pisem - kutiju si napravila savrseno, a tehnike koje si upotrijebila odradjene su majstorski. oslikavanje cipkom, i taj maglicasti efekt zbog kombinacije boja je izvrstan pa je cipka dobila dodatnu dimenziju te izgleda kao da lebdi oko kutijice. gornji poklopac se savrseno dobro vidi (kliknite na sliku, otvorit ce vam se link na pticici te ju samo povecajte i vidite i najsitniji detalj na poklopcu). razmisljala sam kako si dobila baloncice, no kada sam uvecala sliku jasno se vide perlice koje sada izgledaju kao zarobljene u staklu. cijela kompozicija kutijice je savrsena. vjerujem da mladenka koja bi ju dobila, sacuvala bi istu za npr cuvanje dragih uspomena ili nakita :) bravo!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 14:52
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

andjelka, uzasno rijetko napisem komentar, stoga sada kada imam nesto za reci, pisem - kutiju si napravila savrseno, a tehnike koje si upotrijebila odradjene su majstorski. oslikavanje cipkom, i taj maglicasti efekt zbog kombinacije boja je izvrstan pa je cipka dobila dodatnu dimenziju te izgleda kao da lebdi oko kutijice. gornji poklopac se savrseno dobro vidi (kliknite na sliku, otvorit ce vam se link na pticici te ju samo povecajte i vidite i najsitniji detalj na poklopcu). razmisljala sam kako si dobila baloncice, no kada sam uvecala sliku jasno se vide perlice koje sada izgledaju kao zarobljene u staklu. cijela kompozicija kutijice je savrsena. vjerujem da mladenka koja bi ju dobila, sacuvala bi istu za npr cuvanje dragih uspomena ili nakita :) bravo!

Ninochka, puno ti hvala, ali kutijica još treba malu doradu. Malo sam zamackala okove kad sam mackala čipku!
ANĐELKA
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 15:24

Kutijica je savršena! Što da ti drugo kažem. Bez teksta ostala.  Smile

Naradila si se sa onim srcima. Nisam mogla virovat kad sam vidila koliko ih ima. Što se tiče "smetala" trebaš vidit kod mene moja glavna 2 smetala: brat i momak. Ne zna se koji je od njih gori. Jedan govori jedno, drugi govori drugo. Kad je samo jedan od njih sa mnom ajd nekako trpim i radim po svome. Al kad su oboje u isto vrime sa mnom... Jednostavno ih izbacim iz prostorije. Jesam okrutna, ha  Tongue
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 15:33
A baš sam htjela "primijetiti" kako kopčice nisu odšarafljene bile pa su poflekane farbicom od čipke, ali sam se suzdržala LOL
S obzirom da ću ja tek morati 1.put skidati opće kopčice s kutije pa ih očistiti pa ih zašarafiti natrag,
sram me da sam opće packala po njima neobazrivo Embarrassed
anđelka, mogla bi ti svoje u srebrno ofarbati ak ćeš opet u sličnim tonovima kutiju raditi Smile
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 16:19
Anđelka kutijica je FANTASTIČNA smile93
Na vrh
tatjana_s View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 16:51

mogu samo reći daj mi bože da i ja mogu tako nešto prekrasno napravitismile186

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.