Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 140> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wow, kat.rea, super su slike sa novoga fotića. Sad sa jednom slikom pokažeš pola dvorišta. Lijepo je ovako pod snijegom, ali se veselim ipak slikama u proljeće - naročito ovog dijela na ulazu, terase.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pregledala tvoje dvorište na preskokce,tražim na cijelom forumu naziv jednog grma ali nema ga nigdje,to je lišće uvijek zeleno,cvate sitnim bijelim cvjetićima,neki ga sade i kao živicu,a najesen ima narančaste bobice,jel možda znaš kako se zove,na drveću ni slova o tome
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Eto ti sad vidi Lantane kako ona hvali tvog muža a mene napadate a ona počela mojim stopama
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ma bako, kako ne bih odala tajnu, samo dok ja obavim terapije, ručak, popodnevni odmor
![]() To je MM nedavno kupio aparatić Ko..k, koji ima funkciju panorama ( unutar funkcije scena) gdje spaja 2 ili 3 snimke u jednu i dobije se kao ( otprilike) sa širokokutnim. Je da se još učim kako napraviti sliku da se ne vidi ( preočito) spajanje, ali do ljeta ću to valjda savladati.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kate šuti, neće odati tajnu svog fotića!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šetam tvojim dvorištem i gledam sve naslonjena na ovaj fora plot, mislim da i ti jedva čekaš proljeće.Super je cvjeće u dnevnoj, tu očito ima dosta svjetla, a spatić je krasan, kad ću ja doživjeti njegov cvjet, baš me nervira.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prelijepe slikice Kate. Stvarno je strojček za pet taj tvoj fotić. Imaš lijepog grunteka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo za panoramske slike, moram malo proučiti ima li i moj aparat tu mogućnost, nekad mi je dosta tehnike pa naučim samo ono osnovno
![]() Pohvale i mužu izgleda da Moslavci vole cvijeće ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Katicaaaaa, panoramske fotke su savršene!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj kako ti je prekrasno ma pravooooooo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasan zeleni kutak u kući, i prelijepe slikice vrta pod snijegomn
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Oooo slike su super. Je l' ti to imaš neki fotić sa širokokutnim objektivom kad ti tako fino hvata u širinu? Bravo i za vrt u snijegu i za "timski vrt" u kući! |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() i spati - kojega ima skoro godinu dana, a momentalno je bez cvjetova.
|
|
![]() |
|
Jučer sam se malo "igrala" na dvorištu i poslikala par "panoramskih"
![]() to je moj "cvjetni kutak" u zimskom izdanju
![]() ![]() ![]() terasa (sa južne strane) - lijevo je glicinija i žuta penjačica, a sa desne strane je pored stupa roza/lila penjačica.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nije me bilo, pa evo svratila danas u tvoje dvorište. A ono u dvorištu ništa ali zato kuću krasi predivna guzmanija, da dobro je rekao tm, lijepo je ponekad vidjeti neke žive boje. Moj isto kaće kakvo je to cvijeće koje nema xcvijeta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ima li sad išta novo od cvijeća bolan šta si se sakrila sad-eto ja neću ništa ali neka tebi kupi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma ovaj forum cini cuda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo me kod tebe da obiđem i škicnem tvoje poklone. Zamišljam te kako se raduješ pa onda i mene to veseli |
|
![]() |
|
E da vi znate kako oni hoće da kupe ženama cvijeće i sve će dati samo ste vi neaktivne -------
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bako probaj napomenuti, možda upali...... Ni MM nije do sada uopće doživljavao moje cvijeće, ali prošle godine godine je rekao "da mu je baš lijepo tako rascvjetano dvorište", čak je i on išao ponešto slikati ako ja nisam stigla
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |