Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 55>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 21:01
Hvala Danci ,oni su u stvarnosti ljepši jer nemam nekakav osobito dobar
aparat a sve što slikam -  slikam prije lakiranja jer mi blešti kad je lakirano.
Tatjana to bi bilo super,dogovorit ćemo se!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 20:40
Radovi su prelijepi....Clap
Na vrh
tatjana_s View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 20:04
isto tako ti je i sa mnom.ja živim u jednom malome selu blizu križevaca i kod nas isto tako nema ničega za kupiti, ali povremeno si priuštim odlazak u zgb i skromno uživam u blagodatima.tako sam neki dan bila i kupila si onaj famozni 2k jedva sam čekala da dođem doma i probam. no kažu da se prvi mačići bacvaju u vodu tako i ja, iako sam pregledala postove o 2k nije mi uspjelo nikako. baš sam tužna.moram otkriti u čemu je stvar. ali ima kod nas u kž jedan dućan u kojem ima jeftinih drvenih kutijica i ostalih drvenih stvari za kuhinju tipa podložaka, daščica za kupiti, ako želiš mogu ti pogledat poslikat i poslat sa cijenama
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 19:42
Hvala Tatjana,ma sve se stigne kad se ima volje an još da je Split bolje opskrbljen ovim stvarčicama koje nama trebaju bilo bi još bolje.čitam ovdje  sa čim sve cure rade i za većinu stvari uopće ne znam o čemu govore jer ovdje na žalost nema se što kupiti!Ma svejedno se nekako snalazimo!
Na vrh
tatjana_s View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 16:59
svaka čast slavice. svi radovi su mi prekrasni ne mogu se odlučiti sve ljepše od ljepšeg. pitam se kad stignete sve to?! svaka čast
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 11:23
Zaboravila sam odgovoriti Piramidi!Tanju je 27x27 cm i proziran pa sam ga radila sa donje strane.Prvo motive,krakelle-medium(marabu),malo izmješala svjetlije boje,većinom plave i bež a zatim stavila tamnu.Pukotine istina nisu kao kod dvokomponentnog ali su ipak zadovoljavajuće!I to je to!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 00:24
Hvala Piramida,hvala Anđelka,hvala Kaća,hvala Prila!Vaše pohvale su došle ko melem na ranu!Kada mi vi majstorice kažete da je dobro-srce mi je veliko,veliko!Ipak ja nemam toliko puno iskustva,znam da ima grešaka ali na njima se i uči!
Kaća,sve za tebe!Zadnje sam kupila ovdje na parkiralištu ispod općine sa lijeve strane odmah iza kafića ali ove su velike,ne znam kakve ti trebaš.Inače sam kupovala na Mejašima,sad neznam imali ih,kupovala sam u Primi 3 (eurottrejd).Imam neke zalihe u kući pa nisam išla ali ako naletim-javim ti! Ja sam ovdje u centru (Tolstojeva,iznad Realke)pa često njuškam po trgovinama-normalno ne parfumerijama nego "ovim našim",pa neću valjda gledati cipele!Kud god da krenem eto ti mene sa salvetama i kojekakvim kutijama!
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 22:38
predobri radovi, a tanjur za mladence odličan,ideja fantastičnasmile94
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 20:35
slave odlicni radovi,tanjur za mladence mi je famozan od ideje do izvedbe..smile141
p.s. kolko trazis da otkrijes ducan sa kutijicama?placam u suhom zlatuLOL
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 15:21
tanjur je prekrasan, mislim da ti je kćerka jako, jako zadovoljna! smile55
ANĐELKA
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 14:55
Tacna je super,a na tanjuru ne vidim nikakve greške.
Sviđa mi se podloga na tanjuru,kak si je napravila?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 11:57
Moj ti je najveći problem što živim u stanu koji je polu podrum i uvjek mora goriti svjetlo jer nema dovoljno dnevnog svjetla!Pokušat ću nekako bolje podesiti aparat!
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 10:01
meni se tacna čini jako lijepa a za tanjur mogu reći samo odlična ideja i izvedbasmile71
samo jedan mali savjet,pokušaj slikati po danu bez blica.........svi imamo problema sa slikanjem i nekako se pokazalo najsigurnije i najuspješnije slikanje na dnevnom svjetluThumbs%20Up
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 09:27
Hvala što si svratila i drago mi je što ti se radovi sviđaju!Ovo je samo djelić mojih radova jer sam se sjetila da ih slikam kad je veliki dio već promjenio vlasnika. Tanjur u ovom stilu-sa slikom sa vjenčanja napravila sam i prijateljici moje kćeri,nema dugo ,morat ću i njega staviti uz još neke radove.
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 08:22
 evo mene malo kod tebe ,i mene si osvojila sa vrčem stvarno je smile120a šta se tiče tanjura za tvoju kćer mislim da ti se nema šta progledati kroz prste,dobro si ti to izvela,kćer je sigurno zadovoljna a ove slikice sa anđelima su jako slatke
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 00:46
Slike su mi dosta mutne jer me aparat zeza.Ona tacna je crno bijela kombina cija,ustvari to je srebreno bijela a između je vjenac božikovine.
Tanjur sam napravila mojoj kćeri ,print slike sa njenog vjenčanja,to je jedan od prvih mojih susreta sa staklom, prema tome kao početnik imam pravo na greške pa mi malo" progledajte kroz prste"i ne budite prestrogi!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 00:34

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 12:17
Pa kad dođem u Slavoniju pa kad se skupimo gdje će nam biti kraj!
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 14:35
he još jedna slavonka........iz požegeSmile
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 14:10
Hvala Maslačak, znaš i ja kad idem i gledam po tuđim stranicama uvjek mi se čini da su svi radovi bolji od mojih a vidim da se to dešava  i drugima.Ja relativno malo vremena radim salvetbu tehniku,manje od godinu dana,sve što znam naučila sam na ovom forumu i mislim da i dalje moram učiti pa i radovi će vremenom biti sve bolji i bolji.

Lluvia ja sam ti Slavonka iz Slav.Broda ali živim u Splitu a Slavonija je u srcu!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.