Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 140> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MM baš nije oduševljen mojim zelenim kutkom. Nemam pojma zašto jer se meni sviđa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Bako moja, otkako sam ja na Forumu MM mi je kupio više cvijeća nego u 30 godina prije
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa svaka čast TM za onaj krasan cvijet. MM je dosegao najviši domet s buketom rezanog cvijeća, da mi donese u vazi pala bih u nesvjest.
A nije da bi mi škodilo malo boje u kući!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj samo sam malo navratila opet se ismijala ko luda
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Joj cure, sad me sram
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
....je je...i ja mislim da je naša Katica feš ženska na mestu
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Katica bormeč si ti jako dobra puca, svi oko tebe te darivaju - curke na kavici, administrator, mužek, čak te i mali gogo daruje svojim posjetima tvojem vrtu. Svaka čast, majstorice.
![]() ![]() ![]() Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kat.rea ma dala bi ona i vše od jedne ruže samo da se može slikati, to su joj trajni trofeji
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
E ak dobim ružu onda može
![]() |
|
![]() |
|
UHHHHHHHHHHHHh eto me
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Niho MM veli da je on tajni agent 00.... ( neki broj), pa se ne smije naslikavati po internetu, a upoznavanje samo face-to-face i to moraš TI svoju duzu dovući
![]() |
|
![]() |
|
Ma daj bolan neće mu ništa biti loše kod mene samo će se pomladiti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo je opet, pa stvarno si nezasitna, bi se i MM prišmajhala pa da počme cvijeće i preko granice ići, a ne samo u moju kuću, je li?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma daj Kat.rea ne žali se kako je lantani bez laptopa koji je meni poklonila pa sad mora iz firme slike prebacivati a tebi bar uslika 2-3-bar imaš ga pri ruci-i vidi kakvu si ljepoticu nam pokazala -samo fali ti muž njega nikako da ušicam nigdje u ćošku -što ga kriješ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hm, tak znači, hoćeš reći nisi lajav k`o mi babe
![]() ![]() ![]() Prekjučer dođe MM iz trgovine i nosi guzmaniu, a ja zinula k`o som i čudim se i smijuljim istovremeno, a on veli fali mu boje u kući...... ima cvijeća, ali sve je zeleno...... Božićni kaktus ocvao, tradescantie pozelenile, ponešto otišlo u vječna lovišta......
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ja sam čest gost kod tebe, pošto tvoj vrt spada u one koje redovno posjećujem. Samo ne komentiram previše
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Lantana, drago mi je da si sretno stigla, a što se aparata tiče taj je bio gratis uz ugovor za internet
![]() O Gogo, hvala na posjeti, ti si stvarno rijedak gost, a što se slika tiće slažem se sa tobom...... ove snježne ćemo gledati po ljetu
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Dvorište ti krasno izgleda pod snijegom. Ali ja ipak više uživam u tvom prekrasnom zelenom, rascvjetanom vrtu. Ove snježne fotke ću gledat ljeti, kad nam temperatura bude 40°C u hladu
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kat.rea pozdravljam te iz sunčanog Bola, što se tiće fotoaparata i ja sam imala jedan HP-ov i isto mi se događalo s baterijama i nije bilo spasa.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |