Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 21:07
MM  baš nije oduševljen mojim zelenim kutkom. Nemam pojma zašto jer  se meni sviđaConfused. Mogla bih mu napomenuti onako usputWink da bi dobro pasalo nešto u boji!LOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 21:01
Bako moja, otkako sam ja na Forumu MM mi je kupio više cvijeća nego u 30 godina prije Wink, a meni je bilo tako drago ovo njegovo ...... fali mi boje.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 08:38
Pa svaka čast TM za onaj krasan cvijet. MM je dosegao najviši domet s buketom rezanog cvijeća, da mi donese u vazi pala bih u nesvjest.
A nije da bi mi  škodilo malo boje u kući!Wink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 23:07
Joj samo sam malo navratila opet se ismijala ko luda smile96-i čim snijeg ode -idem tražiti tvoju ružusmile156
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 17:37
Joj cure, sad me sramEmbarrassed, no da ne ispadne neskromno, ali bez obzira na godine provedene u Ivanić-Gradu, u srcu i duši ja sam ostala slavonka...... znate ono...... široka panonska duša.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 17:10
....je je...i ja mislim da je naša Katica feš ženska na mestu Big%20smile
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 17:03
Katica bormeč si ti jako dobra puca, svi oko tebe te darivaju - curke na kavici, administrator, mužek, čak te  i mali gogo daruje svojim posjetima tvojem vrtu. Svaka čast, majstorice.WinkWinkWink
Lijepi pozdrav
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 19:37
smile156-Vidi kako Lantana upoznata sa tim-slušaj nju vidi koliko kaktusa dobila za sm.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 18:10
Kat.rea ma dala bi ona i vše od jedne ruže samo da se može slikati, to su joj  trajni trofeji smile96.
život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 18:02
E ak dobim ružu onda može smile96.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 17:43
UHHHHHHHHHHHHh eto me smile96-ma znaš da ja za cvijet dolazim čak iz Bosne a ti nemoj biti tako ljubomorna samo ti njega pozdravi i poljubi od menesmile143-a ti ćeš dobiti svoju ružusmile156
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 17:39
Niho MM veli da je on tajni agent 00.... ( neki broj), pa se  ne smije naslikavati po internetu, a upoznavanje samo face-to-face i to moraš TI svoju duzu dovući Wink.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 17:31
Ma daj bolan neće mu ništa biti loše kod mene samo će se pomladitismile96--vidiš da malo češće letim na leđa----a ako se i koji cvijet nađe dami da pa što nebi ga primla kako ti smile156
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 17:07
Evo je opet, pa stvarno si nezasitna, bi se i MM prišmajhala pa da počme cvijeće i preko granice ići, a ne samo u moju kuću, je li? smile178 Znam da kod tebe vrijedi, svoje ne dam tuđe hoću, ali ohani malo bolan, kakav je takav je, moj je smile196, nedam ni ja MM.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 22:35
Ma daj Kat.rea ne žali se kako je lantani bez laptopa koji je meni poklonila pa sad mora iz firme slike prebacivati a tebi bar uslika 2-3-bar imaš ga pri ruci-i vidi kakvu si ljepoticu nam pokazala -samo fali ti muž njega nikako da ušicam nigdje u ćošku -što ga kriješ smile96
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 15:46
Hm, tak znači, hoćeš reći nisi lajav k`o mi babe LOLLOLLOL.
Prekjučer dođe MM iz trgovine i nosi guzmaniu, a ja zinula k`o som i čudim se i smijuljim istovremeno, a on veli fali mu boje u kući...... ima cvijeća, ali sve je zeleno...... Božićni kaktus ocvao, tradescantie pozelenile, ponešto otišlo u vječna lovišta......
guzmania%20%28%20bromelia%29
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 08:04
Ja sam čest gost kod tebe, pošto tvoj vrt spada u one koje redovno posjećujem.  Samo ne komentiram previše Wink!
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 21:06
Lantana, drago mi je da si sretno stigla, a što se aparata tiče taj je bio gratis uz ugovor za internet Confused, prvo mu je riknuo blic, a popravak skoro koliko i aparat, pa smo odustali, a sada "guta" baterije. Već danima ne uspijevam prebaciti par slika koje sam još sa njime uslikala. Mislim da će morati u vjećna lovišta......
O Gogo, hvala na posjeti, ti si stvarno rijedak gost, a što se slika tiće slažem se sa tobom...... ove snježne ćemo gledati po ljetu Tongue.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 10:11

Dvorište ti krasno izgleda pod snijegom. Ali ja ipak više uživam u tvom prekrasnom zelenom, rascvjetanom vrtu.

Ove snježne fotke ću gledat ljeti, kad nam temperatura bude 40°C u hladu Tongue.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 10:04
Kat.rea pozdravljam te iz sunčanog Bola, što se tiće fotoaparata i ja sam imala jedan HP-ov i isto mi se događalo s baterijama i nije bilo spasa.
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.