piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 30313233> |
Korisnik | |
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
možda je čist obična, ali je čist prekrasna
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Slaaaatko... Vidim da te puklo špricanje! Neka, neka...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Lijepa škrinjica! I nije "obična"!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
sve bolje i bolje...znamd a to kažem kod svake sljedeće škrinjice, ali, to je jednostavno tako....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Cure,hvala vam
![]() Izzy,ti i Kaća ste glavni krivci za špricanje...navukla sam se ko neki drogeraš na ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
lijepa škrinjica.......potpuno te razumijem i mene je ulovilo to špricanje......jednostavno i efektno se postiže starinski štih.......
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Potpisujem Otok : "mozda je cist obicna, ali je cist prekrasna"
Bravo ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kutija je fantasticna
![]() super kao i sve do sad.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
sve lijepi radovi kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
okviri su mi jako lijepi i vidim da si jako lijep savladala rad s novim bojana
![]() ![]() vaza uopće nije šarena meni se baš sviđa a ruža na njoj je prekrasna.......ovih dana su moderne limene kantice
![]() sve što si napravila mi se jako sviđa
![]() |
|
![]() |
|
lijepi okvir sa starinsksim štihom!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Okviri su baš super,a vaza opće nije šarena.Meni izgleda baš lijepo.Sve je krasno.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
moj izbor,limenka za kuhače,odlično
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 30313233> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |