Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 55> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moram priznat da si pravi majstor
![]() odlican vrc,tanjur,slikice...ma super...kutijica.....sve me odusevilo... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ajmeee.. daleko li si
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Upravu si Mare-nostrum,to je izdrezan motiv a ja nisam dobro rješila podnožje statue ali kad stavim kolače na nju svakoga više privlače kolači pa damine noge dođu u drugi plan!Bilo mi je žao zbog tog prati tanjur pa sam ostavila kako je!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
meni se isto vrč jako sviđa........poseban je i dugo sam ga gledala.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Dođi Mare k meni pa da zajedno mućkamo!Dođi i ti Iluvia ako ti Split nije daleko! A šta bi mučkale i šta bi nam bilo lipo!
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Prvo mi je kutijica s anđelom jako upala u oko (s obzirom da i ja imam taj print anđela pretpostavljam da je i to "muckalica"...:)) ali ovaj muckajuci vrc joj pravi veeeliku konkurenciju
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Draga Slave! Znaš da sam ja veliki dio vidila uživo, osim ove lipe kutijice s ružom-ko bombončić je! Samo šta ću, vrč mi se tooolikooo svidio-baš mi je zanimljiv, super!!!... da je kutijica pala na drugo misto.
![]() |
|
![]() |
|
Karmen i Anđelka hvala vam što ste "svratile" malo do mene! Vrč je kombinacija motiva sa više različitih salveta i motiva sa obično ukrasnog papira (to su motivi-tekct,pisma ,marke).Ja kad sjednem i stavim ispred sebe kutiju, vrč,bilo što ,nemam određenu zamisao što ću od toga napraviti. Ideja se rađa kad bacim pogled na svoje salvete i kojekakve papire i obično ispadne ovako nekakva mučkalica!Ne volim zadane teme,to mi ne leži !
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno, pogotovo tanjur ili zdjelica, slika i vrč!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Meni je vrč predobar da li je to jedna ili više salveta kombinirano
|
|
![]() |
|
hvala Rosa2 na podršci. Drago mi je da ti se moji radovi sviđaju .Na ovom forumu je puuuno divnih radova pa sam zbog toga i pribojavala se stavljanja radova na forum,mislila sam da ču biti ko ružno pače među labudovima!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
draga Slavice evo mene konacno i do tebe za pocetak dobro nam dosla i dugo se s nama druzila iako ne sudjelujem u ovom dijelu foruma rado ga posjecujem i divim se vasim radovima.Radovi su ti prekrasni svi redom ,lutkice su preslatke al mene je oborila ova zadnja kutijica sa ruzom prekrasna je
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Prva tri rada su moji početnički radovi ,malo sam zabucala, trebala sam ih staviti odmah na početku a ostali su kasniji radovi,vrč je zadnji rad.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
imaš jako lijepe radove...svaki mi je lijep na svoj način
![]() |
|
![]() |
|
hvala Karmen na pohvalama ali tvoja jaja su nenadmašiva...oči sam na njima ostavila!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Slavice dobrodošla, hvala ti na pohvalama za moje radove ali ja sam oduševljena tvojim radovima. Imaš oko za neke stvari i jako lijepo spajaš različite salvete tj. motive. Moram reći i da mi se sviđaju tvoji anđeli na tanjuru, na škrinjici, kao slika, a također i onaj rad iznad zvijezde Betlehema. Tvoje božićne tacne i tvoji prozori....stvarno nešto posebno.,.. pa onda figurice.....svestrana si
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
....mm, ovako izbliza, lutkice su mi još bolje, točno se vidi kako svaka ima svoj karakter, izričaj lica, držanje, opravu, ma fantastične su
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala cure,hvala. Čini mi se da je jednom Primavera na ovo-zlatne ruke-odgovorila-ma kakvi zlatne! Prljave! Sve više sam u salvetama a sve manje u kužini!Ma bitno je da su ovo meni gušti!Sad sam taman kopala po stranicama od Karmen i parila oči na onim ljepotama i sad me već hvata volja za radit jaja !Ako me sin vidi reče da sam skroz poludila,pa tek su Božić i Nova godina prošli!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |