Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buritto u visećoj vazi promjera 15-tak cm, preljevali su se slapovi : 140,00 kn.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobar ulov Hoya
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ojmeeeee Hojčika, ova tvoja kupovina je odlično ispala
![]() vidla i ja neke sukulente sa tim šljokicama u jednoj cvjećarni, ali listovi im bili mekani i smežurani pa ih nisam uzela, valjda nisam pogriješila |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() Buritto.....ma bravo!!
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ooooooo počelo se kupovati, lijepo, zgodan izbor, fakat su te cure navukle na sukulente. jedva čekam vidjeti promjene u tvom vrtu koje su stvorene nakon "okopavanja".
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma baš si se lijepo ponovila..sukulenti su prekrasni..Sviđa mi se sve što si kupila, prekrasne biljke..
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ajme, divote! Bogami si se fini ponovila. Malčice sam ljubomorna.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya, pregledala sam sve tvoje stranice...a ima ih puuuuno.
Cvijeće je jednom riječju prekrasno!!!
Stvarno sam uživala.....( ok, komentare sam malo manje čitala...
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lantana, toplo se nadam da si u pravu za moje amarilise. A jaslice - kad njih radimo svi smo mala djeca. Igramo se.
kontesaa, vidiš šta mi forum radi - podrum sve puniji - novčanik sve tanji
korijenko, buritto ima toliko loptica, ako se samo pola ukorjeni bit će sa djeljenje na kavici
Joooj, Tija, tamo gdje sam mislila saditi - na ulazu, stalno mi nestaju sadnice. Na zemljani brežuljak koji smo napravili (umjesto kamenoga) netko se opet popeo autom i počistio mi sadnice u dužini od 1 m. Eto, takve ti ja imam promjene!
Stefkaja, kad sam na poslu rekla koliko sam potrošila otvorili su oči kao da su vidjeli sedmo svjetsko čudo. Tko im je kriv što ne vole cvijeće. Jedino vi me razumijete
![]() ![]() ![]() Bigmamma treba ti dolazak u Rijeku, jedna plitka posuda i posjet u moje dvorište - i umjesto ljubomore imaš zadovoljstvo
proljeće - stvarno si strpljiva, ja sama nebi više imala živaca šetati mojim vrtom na forumu. Ipak mi je drago da si bila u gostima kod mene.
nichll, bilo je toga još lijepoga, ali i ovo je bio šok za ukućane. Inače to ne radim. Rađe sijem i sama razmnožavam, ali ....
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ma, Hoyice, šalim se, nisam ljubomorna. Al, evo, plitku posudu našla, još samo da do Rijeke dođem...
|
|
![]() |
|
Vidiš kako smo te prošli puta dočekale - jedva dočekale
![]() |
|
![]() |
|
Ma svaka čast na dočeku. Prave ste, cure!
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ma Hoya draga ovi tvoji sukulenti su predivni,ja u Zd imam blizu mbm ali nema baš neki izbor i skupi su.Kad dođem u Ri morat ću malo navratiti!!!!
![]() |
|
![]() |
|
lika1 - čekamo te!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
noviteti su krasni:)
|
|
![]() |
|
hvala gio, trudim se da sakupim zbirku biljki sličnu tvojoj i još nekih - čini mi se nedostižno, ali, nastojim ....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Živjeli sukulenti, a kad napravimostaklenik, prepučit ćemo ga i tebi, naravno stakla i stiropor su ionako iz tvog izvora.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
pomalo hvatam konce i gledam kako što tignem..... Danas sam konačno stigla i do tebe.
Sve u tvom vrtu je super, pa i nove pridošlice....Zaista uživam i nadam se da
će ti u proljeće sve biti još lijepše kao i do sada......A za jaslice nemam riječi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hoooyić! Kakav dobar ubod u MBM! Baš super!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |