Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 100>
Korisnik
Poruka
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 10:55
Kadica je za 5, kutijice su za 5, "tacna-zdjela" također, ne razumijem se previše u tehniku i sa malo dužim promatranjem pojedinih fotki meni to izgleda čist uredno i baš kak treba biti. A po komplimentima koje dobivaš i ostali tak misle.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 10:59
sinoć sam završila ovaj tanjur..........nadam se da se dobro vidi jer svi znamo kako je staklo, nama majstoricama fotografije,teško za poslikati.......
a kutija -škrinjica je po želji moje susjede.....tak....

Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 11:56
čekaj ,čekaj ni od onih prvih radova nisam još došla k sebi a tebe evo već sa novim divotama ,ja sam i dalje bez teksta i smile70isplaženoga jezika . sve od reda mi je više nego fenomenalno.a zašto ja nisam tvoja susjeda pa da dobijem nešto od tvojih divota smile135 idem se opiti od tuge pa se javim kad se otrijeznim
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 14:08
tija znaš da mi je drago kada me dođeš obićismile78.........važno je da ti se to sve sviđa a mi "stručnjaci" procjenjujemo izradu........ja se trudim biti što urednija i pedantnija......i to je to
Fileeeeee jesil se otrijeznila? hvala ti draga na iskrenom komentarusmile79......nakon ovoga strah me početi nešto raditi..........jer i meni se dogodi da zbrljam i sprčkam i da sam nezadovoljna urađenim........
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 14:30
Mare evo ja debelo kasnim, ali ako nikad nije kasno onda se ja moram diviti tvojim majstorijama, a ovaj tanjurek sa slonekom je čista divota i ja sam smile93
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 14:48
 još uvijek sam opijena i ne mogu se odlučiti šta mi je lipše, slon,kutijica sa ružama ili ona prethodna crveno bijela kutijica smile39
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 15:18
Što mi to radišsmile93?
Nemoj mi nikad poslat svoju  adresu jer bi mogla smile115do tebe i maznut ti tanjur sa slonićem.Naravno kutije su me isto ostavile bez teksta.
P.S.i ja stalno gubim šrafiće od kutijicaWink
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 17:51
joooooooj, tanjur je prekrasan, a ni kutijica ne zaostaje ni malo! sve u svemu savršeno!
ANĐELKA
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 19:22
jel to tanjur pukao pod težinom slona? šteta, a baš je dobar bio LOLLOLLOL

srećom pa nije nagazio i kutijicu.smile182
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 20:02
dorina i file smile79baš ste me razveselile i nasmijale svojim komentarima
piramida ne bojim se ja takvih lopova kao ti.....dakle moja adresa je Da.......Wink
anđelka  uvijek mi je drag tvoj komentar,dok ti ne obiđeš moju galeriju kao da mi nešto nedostaje......navikla sam se na tebesmile79
e da,anastazija,slon se naslonio i tanjur puko......pokušala sam to zamaskirati ali tebi nije promakloWink.......hvala ti dragasmile79
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 20:19
MareClapClapClap
Samo smajlići umjesto riječi. Toliko da znaš da te zadivlljeno pratim!Big%20smile
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 10:12
baka smile78
nadam se da nikome neće smetati što opet stavljam slike "kadice".....ona prva slika je mutna i tmurna,takav je bio i dan........jučer sam ju ponovo poslikala s obje strane.........dame moje,izvolite okupajte se opet i uživajte

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 10:22
Ma prekrasno je Mare sad je ona u punom sjaju, baš mi je dobra.

Maaajjjjsstttoooooriceeeeeeeesmile120
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 10:47
Hmm smile60, i ja bi stavljala takvu slikicu svaki dan da imam nešto takvo u arhivi smile90(malo sam pozelenjela od ljubomore) LOLLOLLOL
ANĐELKA
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 11:02
anđelka ne stoji ti ova zelena bojasmile60.....kako da te opet požutimCry???
imaš i ti u arhivi jako lijepih stvari.......dušu dale za pozelenitiBig%20smile
a gle dorinu kak se rasplesalaTongue......to su koraci s tečaja kod Ištvana Varge?LOL
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 11:41
jel bolje ovako smile227????smile187
ANĐELKA
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 11:45
smile93smile141
smile141
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 13:13
Da ištvan varga je mala beba za moj ples, kaj nije hercik smile94
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 13:27
kadica mi je supersmile71 samo fali pjenusava kupka i svijece i pravi raj...
 a ovaj tanjur sa slonom je fantasticansmile94...kako napravis da to izgleda kao da je puklo...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 13:46
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

kadica mi je supersmile71 samo fali pjenusava kupka i svijece i pravi raj...
 a ovaj tanjur sa slonom je fantasticansmile94...kako napravis da to izgleda kao da je puklo...

to ti Mare prvo namjerno razbije tanjur, pa onda gore naljepi slona da mi mislimo kak je to baš ono "šik" LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL smile96smile96LOLLOLLOLLOLLOL
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,828 sekundi.