mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 100> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadica je za 5, kutijice su za 5, "tacna-zdjela" također, ne razumijem se previše u tehniku i sa malo dužim promatranjem pojedinih fotki meni to izgleda čist uredno i baš kak treba biti. A po komplimentima koje dobivaš i ostali tak misle.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
sinoć sam završila ovaj tanjur..........nadam se da se dobro vidi jer svi znamo kako je staklo, nama majstoricama fotografije,teško za poslikati.......
a kutija -škrinjica je po želji moje susjede.....tak....
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
čekaj ,čekaj ni od onih prvih radova nisam još došla k sebi a tebe evo već sa novim divotama ,ja sam i dalje bez teksta i
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
tija znaš da mi je drago kada me dođeš obići
![]() Fileeeeee jesil se otrijeznila? hvala ti draga na iskrenom komentaru
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare evo ja debelo kasnim, ali ako nikad nije kasno onda se ja moram diviti tvojim majstorijama, a ovaj tanjurek sa slonekom je čista divota i ja sam
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
još uvijek sam opijena i ne mogu se odlučiti šta mi je lipše, slon,kutijica sa ružama ili ona prethodna crveno bijela kutijica
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Što mi to radiš
![]() Nemoj mi nikad poslat svoju adresu jer bi mogla ![]() P.S.i ja stalno gubim šrafiće od kutijica ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
joooooooj, tanjur je prekrasan, a ni kutijica ne zaostaje ni malo! sve u svemu savršeno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jel to tanjur pukao pod težinom slona? šteta, a baš je dobar bio
![]() ![]() ![]() srećom pa nije nagazio i kutijicu.
![]() |
|
![]() |
|
dorina i file
![]() piramida ne bojim se ja takvih lopova kao ti.....dakle moja adresa je Da.......
![]() anđelka uvijek mi je drag tvoj komentar,dok ti ne obiđeš moju galeriju kao da mi nešto nedostaje......navikla sam se na tebe
![]() e da,anastazija,slon se naslonio i tanjur puko......pokušala sam to zamaskirati ali tebi nije promaklo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mare
![]() ![]() ![]() Samo smajlići umjesto riječi. Toliko da znaš da te zadivlljeno pratim!
![]() |
|
![]() |
|
baka
![]() nadam se da nikome neće smetati što opet stavljam slike "kadice".....ona prva slika je mutna i tmurna,takav je bio i dan........jučer sam ju ponovo poslikala s obje strane.........dame moje,izvolite okupajte se opet i uživajte
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Ma prekrasno je Mare sad je ona u punom sjaju, baš mi je dobra.
Maaajjjjsstttoooooriceeeeeeee ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Hmm
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ne stoji ti ova zelena boja
![]() ![]() imaš i ti u arhivi jako lijepih stvari.......dušu dale za pozeleniti
![]() a gle dorinu kak se rasplesala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jel bolje ovako
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da ištvan varga je mala beba za moj ples, kaj nije hercik
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kadica mi je super
![]() a ovaj tanjur sa slonom je fantastican ![]() |
|
![]() |
|
to ti Mare prvo namjerno razbije tanjur, pa onda gore naljepi slona da mi mislimo kak je to baš ono "šik"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |