piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 33> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egipat me je oduševio ali ona shabby kutijica je prelijepa...ja na žalost nisam nikad radila shabby,u Splitu nema radionica pa nemam mogućnosti naučiti,jedino mi preostaje diviti se Vašim radovima!Radovi su ti lijepi,samo nastavi tako !
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Oduševilo me tvoje viđenje Egipta...a fotke ću ti izoštriti
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Maslačak,nije salvetica to ti je motiv printan na običnom papiru
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovo tvoje videnje egipta je odlicno
![]() mene si osvojila...super je...to je salvetica ili...bas je odlicno... |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sviđa mi se tvoje viđenje Egipta!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Ovo je prava eksplozija radova! Super su! |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Kami u izradi ti nije korišteno niš posebno,mackala sam boje jednu preko druge da mi ispadnu slične kao na motive i ono kao da su se na mjestima već izgulile sa tacne.
Ja stvarno obožavam Egipat i da mi je samo jedan dan živjet tamo u ono njihovo doba kad su živjeli u piramidama...ah mašta ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Iznimno zanimljivo viđenje Egipta, baš je pitoreskno, uopće ne mogu procijeniti što si sve koristila u izradi...
Sjećam se da si fascinirana egipatskom kulturom, ali tko ne bi bio opčinjen Egipćanima kad nema što oni nisu izmislili i smislili prije svih drugih kultura, a hrpa toga se ne može u istom obliku niti ponoviti... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marinnera ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
konzerve su ti super...svaka čast na ideji, nikad mi to ne bi palo na pamet!!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako mi se sviđa kako si isti motiv Mrazeka koristila na različitim predmetima.....sad imaš krasan komplet
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Krasno, krasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
piramida bome se isplatilo cekat na tvoje radove,fantasticni su,bravoooooooooooooo
![]() |
|
![]() |
|
Karmen hvala ti na savjetu.Normalno da se ne ljutim,drago mi je da znam u čemu griješim.Malo sam radila na staklu,samo zbog tog probijanja boje.Čak sam i mislila motiv prije polakirat pa tek onda dorađivat bojom.Sad moram u nabavku tanjura i isprobat ovaj tvoj sistem....jedva čekam.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga piramida, ako ti mogu dati savjet nadam se da se nećeš ljutiti a možda još nekome pomogne. Meni se to probijanje boje isto dogodilo i mislim da znam zašto. Isto se radilo o staklu i prvo sam njega namazala tanko ljepilom i naljepila motiv. Super mi je ispalo i onda sam jednostavno zaboravila prijeći i preko salvete ljepilom, već sam kada se osušilo prešla sam bojom. Sve je probilo.
Inače super su mi tvoji radovi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |