Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami, origami i ostalo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami, origami i ostalo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 22>
Korisnik
Poruka
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 20:56
And then... i onda mu prolijem 3dcl juice-a po mišu i tipkovnici i sad neću dobiti svog šivanog plišanca Ouch
A na tipkovnici je sad osjećaj ko na pisaćoj mašini, nije ju isprao, totalno retro...Tongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:02
I ja se nadam da ga neće proći...zekonja je odličan...smile71
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:36
vidim da bratu idu igla i konac Smile baš je lipo napravio zeku. i daj nagovori brata da nam se pridruži. ako je mogao moj doć na ovaj forum, mogao bi i tvoj Smile
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:42
kakav vic LOL nakit tvoj brata je na prikladnom mjestu, ali mome je ovo čisto izlet za poklone,
ali u svakom slučaju maestralan, drago mi je da ti se sviđa, more...
i ovo sam mu iza leđa stavila fotke, ali možda krene malo više crtati pa prošvercam i kakav crtežić...
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:46

ma koji vic. ja to ozbiljno rekla TongueLOLLOL

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 00:07
...da, da...hoćemo još jednog bracu...bože mili, kak je presladak zekonja...nježna duša skrivena u takvom grmalju...svaka čast  Brother 
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 14:56
jao Kami plakat ću! Znam da si majstorica za salvetnu ali kad sam ovo vidjela ostala sam bez teksta! A bogme skidam kapu i tvome braci i samo mi još reci-ima li nade za nas? Hoću papučice..E da skoro sam zaboravila ( a kao nisam još senilna) gdje da nađem šemu za horusovo oko?
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 15:11
Draga Slavica, hvala na posjeti i na tako divnom komentaru smile78
Nemoj plakati osim ako nije od smijeha LOL
Nade za koga?Ima nade za sve,za tebe pogotovo kad imaš tolko volje!
Šaljem što već trebaš, samo javi mail na pm ;)
Na vrh
laurea View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje laurea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 22:53
tvoji sismisi su mi preedivni... nasla sam na netu postupak izrade ali me samo zanima s cim tocno smocis papir? i di to ima kupiti? inace preodusevljena sam svime sto vi radite na ovom famoznom forumu!!!! Tongue
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 23:44
laurea, hvala na komentaru.
papir mrvicu namočim vodom, nekad prijeđem mokrim prstima ili malo namočenom spužvicom, ne nužno s obje strane.
ne znam na što si mislila za kupiti, ali za šišmiše je najprikladniji onaj malo deblji papir (od 120gr ili više, malo tanji od hamera),
raznih takvih papira imaš po knjižarama i papirnicama.
Na vrh
laurea View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje laurea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 15:06
pomislila sam da ima neko sredstvo za ucvrscivanje papira, kad ono najjednostavnije- voda! tko pita ne skita! hvala na odgovoru kamismile79 ja se malo rekreativno bavim motanjem, al nije ni približno lijepo kao u tebe.. zasad sam na cvijeticima i zdralovima, malo leptirica... al sismeki su wow!!! usput sam nova na forumu, otkrivam decoupage i sve ostalo... kad napravim nesto "gledljivo" postaviti cu i predstaviti se svimaEmbarrassed hvala jos jednom!!!!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 10:41
Medo i Zeko  su me oduševili! Prekrasni su!!!!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 11:26
Jako lijepo
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 17:03
monna-01: baš mi je drago da su ti se svidjeli, ti si uvijek bila za malo pozitivno pomaknute stvari Thumbs%20Up
nabavila sam burazu još ficleka materijala, a i ja ih možda iskoristim...

danci-ka: hvala što si stigla malo i ovu galerijicu pogledati, znam kolka more tuđih radova imaš za vidjeti Heart
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 09:46
Napokon nešto i u ovoj galeriji makar sam svašta radila, ali sve ovo je fotkano tik prije nošenja, ostalo još nije Embarrassed
Barem napredujem pa sam uspjela dragog natjerati da fotka svojom zvjerkom, kolko god fotke bile brzopotezne...

Meni nema dražeg od izrade stvarčica za klince, a pogotovo klinceze...
Ovo je varijacija origami-kućica-spremalica za male nećakinje moje frendice, stariju L. i mlađu J. uz dodatak sakura cvjetića i njihovih imena na kroviće...
Ako vam je neobično što su kućnice podignute s podloge, to je zato jer sam ispod njih zalijepila one mekane podmetače za noge stolaca da se papir ne prlja Embarrassed

Tvrđi sedefasti papiri su iz Grafka na Voćarskoj, dvobojno-dvostrani su iz Prosvjete na Cvjetnom, mrežasti su iz Profila,
a ovi cvjetni papiri su iz Škrinjice i motivi na njima su plišani, tj. baršunasto-reljefni na dodir (sniženi su dosta pa sam si uzela još boja)...

Prije 10-ak dana dragi i ja smo posjetili jednu frendicu (mamu male P.) u u bolnici
pa sam malo improvizirala s nekom meni novom origami kutijom i ubacila plastičnu foliju kao prozor...

Ovo na šlapicama su kawasaki ružice kojih ćete se kod mene još nagledati (još nisam stavila fotke sa svadbe jedne drage prijateljice)

Kao čestitkicu sam dodala i isprintanu prvu fotkicu male P. iz bolničkog hodnika koju smo dobili od ponosnog tate na mail...

Već vas se nekoliko odvažilo naučiti ovakve šlapice napraviti sami i to mi je baš drago jer ničije nisu iste...

Ovaj dječji papir je iz Škrinjice, ali ima ga i u DM-u i u NN-u...
Svaki put kad kupujem čarapice biram cijelu vječnost pa sam ubacila obadva para...Big%20smile
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 10:43
Kami, ovaj tvoj origami obara s nogu!
ANĐELKA
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 11:31
anđelka: hvala, puno Heart

Evo, konjić je ovdje skupa s muška-beba-šlapicama...
Za čestitku mi je došlo rezuckati ostatke papirića, a našla sam i prigodnu podlogicu za tekst čestitke...
Za šlapice sam isprobavala jeL se da isprintati motiv točno na određeno mjesto...

Nemrem naći uskrsne radove pa ću to pred Uskrs ili kad dođu prve visibabe Approve
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 11:38
Kami origami kućice su pre pre slatke i prekrasne, a i sve ostalo je ko cuker slatko i nadahnuto. Uopće ne kužim zakaj ti nisi studirala neki dizajn, uređenje il kak se to već sad zove Embarrassed
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 11:48
Dorina: hvala, drago mi je da ti je sve medeno, a nadahnuta sam bila dok sam to radila, pogotovo nestašicom vremena Approve
Studiram što studiram zato da bi imala kreativni odmor od faxa,
a ne da se odmaram od dizajna računanjem matematičkih formula i dokazivanjem teorema LOL
Ja završavam ono što sam s voljom upisala i meni je super u kojoj mjeri sam razvila analitičko razmišljanje ovih godina studirajući na svom faxu,
a što ću stvarno jednog dana raditi i od čeg ću zarađivati, tko zna Cool
Zasad se držim one: nek mi diploma zaradi plaću, a hobiji ispune slobodno vrijeme za moj gušt i na zadovoljstvo svih oko mene Embarrassed
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 11:51
Kami nikako da ti ovdje napišem koje slovo, radovi su ti stvarno prekrasni i stvarno ti se divim na strpljenju i vještini za takvo što. Mislim da u ovome definitivno leži tvoj najveći talent. Probala sam davno napraviti ždrala i bila sam presretna što mi je skoro uspio, a u ovakvo nešto se nebih ni pokušala upustiti.  Svaka čast! smile211
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.