kami, origami i ostalo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 22> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
And then... i onda mu prolijem 3dcl juice-a po mišu i tipkovnici i sad neću dobiti svog šivanog plišanca
![]() A na tipkovnici je sad osjećaj ko na pisaćoj mašini, nije ju isprao, totalno retro... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
I ja se nadam da ga neće proći...zekonja je odličan...
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
vidim da bratu idu igla i konac
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
kakav vic
![]() ali u svakom slučaju maestralan, drago mi je da ti se sviđa, more... i ovo sam mu iza leđa stavila fotke, ali možda krene malo više crtati pa prošvercam i kakav crtežić... |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ma koji vic. ja to ozbiljno rekla |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
jao Kami plakat ću! Znam da si majstorica za salvetnu ali kad sam ovo vidjela ostala sam bez teksta! A bogme skidam kapu i tvome braci i samo mi još reci-ima li nade za nas? Hoću papučice..E da skoro sam zaboravila ( a kao nisam još senilna) gdje da nađem šemu za horusovo oko?
|
|
![]() |
|
Draga Slavica, hvala na posjeti i na tako divnom komentaru
![]() Nemoj plakati osim ako nije od smijeha ![]() Nade za koga?Ima nade za sve,za tebe pogotovo kad imaš tolko volje! Šaljem što već trebaš, samo javi mail na pm ;) |
|
![]() |
|
laurea ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 2 |
tvoji sismisi su mi preedivni... nasla sam na netu postupak izrade ali me samo zanima s cim tocno smocis papir? i di to ima kupiti? inace preodusevljena sam svime sto vi radite na ovom famoznom forumu!!!!
![]() |
|
![]() |
|
laurea, hvala na komentaru.
papir mrvicu namočim vodom, nekad prijeđem mokrim prstima ili malo namočenom spužvicom, ne nužno s obje strane. ne znam na što si mislila za kupiti, ali za šišmiše je najprikladniji onaj malo deblji papir (od 120gr ili više, malo tanji od hamera), raznih takvih papira imaš po knjižarama i papirnicama. |
|
![]() |
|
laurea ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 2 |
pomislila sam da ima neko sredstvo za ucvrscivanje papira, kad ono najjednostavnije- voda! tko pita ne skita! hvala na odgovoru kami
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Medo i Zeko su me oduševili! Prekrasni su!!!!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Jako lijepo
|
|
![]() |
|
monna-01: baš mi je drago da su ti se svidjeli, ti si uvijek bila za malo pozitivno pomaknute stvari
![]() nabavila sam burazu još ficleka materijala, a i ja ih možda iskoristim... danci-ka: hvala što si stigla malo i ovu galerijicu pogledati, znam kolka more tuđih radova imaš za vidjeti ![]() |
|
![]() |
|
Napokon nešto i u ovoj galeriji makar sam svašta radila, ali sve ovo je fotkano tik prije nošenja, ostalo još nije
![]() Barem napredujem pa sam uspjela dragog natjerati da fotka svojom zvjerkom, kolko god fotke bile brzopotezne... Meni nema dražeg od izrade stvarčica za klince, a pogotovo klinceze... Ovo je varijacija origami-kućica-spremalica za male nećakinje moje frendice, stariju L. i mlađu J. uz dodatak sakura cvjetića i njihovih imena na kroviće... Ako vam je neobično što su kućnice podignute s podloge, to je zato jer sam ispod njih zalijepila one mekane podmetače za noge stolaca da se papir ne prlja ![]() ![]() Tvrđi sedefasti papiri su iz Grafka na Voćarskoj, dvobojno-dvostrani su iz Prosvjete na Cvjetnom, mrežasti su iz Profila, a ovi cvjetni papiri su iz Škrinjice i motivi na njima su plišani, tj. baršunasto-reljefni na dodir (sniženi su dosta pa sam si uzela još boja)... ![]() Prije 10-ak dana dragi i ja smo posjetili jednu frendicu (mamu male P.) u u bolnici pa sam malo improvizirala s nekom meni novom origami kutijom i ubacila plastičnu foliju kao prozor... ![]() Ovo na šlapicama su kawasaki ružice kojih ćete se kod mene još nagledati (još nisam stavila fotke sa svadbe jedne drage prijateljice) ![]() Kao čestitkicu sam dodala i isprintanu prvu fotkicu male P. iz bolničkog hodnika koju smo dobili od ponosnog tate na mail... ![]() Već vas se nekoliko odvažilo naučiti ovakve šlapice napraviti sami i to mi je baš drago jer ničije nisu iste... ![]() Ovaj dječji papir je iz Škrinjice, ali ima ga i u DM-u i u NN-u... Svaki put kad kupujem čarapice biram cijelu vječnost pa sam ubacila obadva para... ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kami, ovaj tvoj origami obara s nogu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka: hvala, puno
![]() Evo, konjić je ovdje skupa s muška-beba-šlapicama... Za čestitku mi je došlo rezuckati ostatke papirića, a našla sam i prigodnu podlogicu za tekst čestitke... Za šlapice sam isprobavala jeL se da isprintati motiv točno na određeno mjesto... ![]() Nemrem naći uskrsne radove pa ću to pred Uskrs ili kad dođu prve visibabe ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kami origami kućice su pre pre slatke i prekrasne, a i sve ostalo je ko cuker slatko i nadahnuto. Uopće ne kužim zakaj ti nisi studirala neki dizajn, uređenje il kak se to već sad zove
![]() |
|
![]() |
|
Dorina: hvala, drago mi je da ti je sve medeno, a nadahnuta sam bila dok sam to radila, pogotovo nestašicom vremena
![]() Studiram što studiram zato da bi imala kreativni odmor od faxa, a ne da se odmaram od dizajna računanjem matematičkih formula i dokazivanjem teorema ![]() Ja završavam ono što sam s voljom upisala i meni je super u kojoj mjeri sam razvila analitičko razmišljanje ovih godina studirajući na svom faxu, a što ću stvarno jednog dana raditi i od čeg ću zarađivati, tko zna ![]() Zasad se držim one: nek mi diploma zaradi plaću, a hobiji ispune slobodno vrijeme za moj gušt i na zadovoljstvo svih oko mene ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Kami nikako da ti ovdje napišem koje slovo, radovi su ti stvarno prekrasni i stvarno ti se divim na strpljenju i vještini za takvo što. Mislim da u ovome definitivno leži tvoj najveći talent. Probala sam davno napraviti ždrala i bila sam presretna što mi je skoro uspio, a u ovakvo nešto se nebih ni pokušala upustiti. Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |