Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 58> |
Korisnik | |
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam kao i obično
![]() a sad jedno pitanje za učiteljicu ,kod mojih izrađenih bilježnica tamo gdje se pregibaju korice počela mi se boja lomiti i otpadati ,kako ti rješavaš ta mjesta na bilježnici ?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
savrsena kutijica...jos je ljepsa kad je ti prezentiras...super...
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Curke moje, silne ste!
![]() Kaća, kako izgleda padanje u tri nesvijesti?!?!?!? ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kako uspijevaš tako savršeno izrezati? nikad ti malo ne zadrhti ruka pa skalpel pobjegne svojim putem? |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Yeessss darling Anastasia!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
krasno, krasno... a slova su isto sa šablonom rađena? |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je prekrasna,njezna,romantična,savršena.....
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Izzy svaka čast, opet predivno!!Savršena do svakog detaljčića! Definitivno majstorica u svom poslu!
![]() |
|
![]() |
|
Ne postoje glupa pitanja već samo glupi odgovori!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Baš kao što piramida kaže, kutijica je kao iz snova! Predivna je!
Sad oprosti ako pitam glupo pitanje, ali koji je to satenski lak koji spominješ?
|
|
![]() |
|
Sve lakiram - izvana i iznutra! Kad nema laka, osjećam se kao da će se kutija uprljati ili raspasti ili nešto! Moram ga nečim zaštititi! S obzirom da je ovo shabby, ne bi trebalo biti ništa sjajno pa sam ju prelakirala jednim slojem satenskog laka na bazi vode. Dakle, nije sjajan, samo za zaštitu... Ovaj koji ja imam nema nikakav miris i mliječno bijele je boje, skroz ugodan!
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Ova kutijica je kao iz snova!
Vidim da bojaš kutijice i iznutra,jel ih i lakiraš? Ja kad lakiram unutra lakom za čamce nikako da se riješim mirisa laka,to me užasno smeta. |
|
![]() |
|
Nisam se uljenila... Samo sam malo zapela...
![]() Vrlo jednostavno i "čisto", bez pretjeranih detalja - tako mi je najdraže. Manje je više! ![]() Moram priznati da nemam ništa u shabbyju, ali ga volim raditi drugim ljudima! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
tanjur ja odličan!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ako(a ne nece
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma bravo! I More dotjeruje svoj koji je zapostavila - cure, zakon ste!!! Ako trebaš pomoć, samo viči! Sigurna sam da si glasna!
![]() |
|
![]() |
|
..jednom i zauvijek ![]() ![]() gust mi je svratit u tvoju galeriju,predivnih radova si se "naradila" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Kod tebe puno radova to prekrasnih..kutijice su jako slatke,ali tanjuri su me oduševili,posebno onaj sa slonićem...izgleda kao da si ga donijela sa nekog putovanja iz Indije kao suvenir(to je kompliment,da ne pomisliš da mislim da si ga kupila i samo poslikala)
![]() I da,kad budeš stigla,daj malo opiši postupak sa smeđom uljanom bojom,vidim da ona daje onaj starinski štih i super izgleda. |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |