kami, origami i ostalo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 22> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala, Primavera, drago mi je da su te podsjetili na rad s glinom...
Prvi put sam s das-om radila i baš sam ju namjerno ostavila u njenoj "prirodnoj" boji da djeluje kao čipkasti šljokasti fosilni kamen ![]() Radila sam i s fimom nešto jednostavno, a ispalo zahtjevno jer su me 2 obična soft komada fima toliko izludjela (skupa u cijelosti sam ih morala oblikovati) makar sam iskopala sve žive savjete kako ga što brže omekšati ![]() Budem pofotkala kad frendica objesi na zid to što je dobila za ročkas ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
more, mislim da ipak ne mogu tražiti da drugi pale svjetlo umjesto mene
![]() iskreno, iako imam 2 origami knjige doma, nekak najrjeđe iz njih nekaj slažem ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() jednom ću te upilat kako radiš origami. momak ima neku knjigu o tome, ali kad vidim tvoje radove sve ono što je u knjizi nije mi toliko zanimljivo
![]() |
|
![]() |
|
Posudila sam pištolj s vrućim ljepilom od frendice, danas sam ga koristila s takvim strahopoštovanjem da to nije za pričat
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jedva čekam! Molim te, ne diraj više ništa po stanu!
![]() |
|
![]() |
|
Sve ukrasiće od das-mase sam ostavila u natur-bjelokosnoj nijansi, samo sam ih pošljokala s onim najljepšim zeleno/plavo/lila/bijelo šljokicama...
Pa ne trebam ja skidati žarulje, ja samo upalim svjetlo i odmah kratki spoj ![]() Jednom se na moj dodir prekidača žarulja razletjela po cijeloj sobi... Skupljala sam ih po kući, i jednu auto-svjećicu uzela burazu iz auta ![]() Joj, medo s lososom je mrak, još kad zecove pokažem... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Žarulja je mrak! Hahaha, i mrak ti je sigurno u stanu ako si poskidala sve žarulje da okitiš bor!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo nešto pahuljasto, u ovom stilu sam radile brokatiće za poklone, svakom drukčiju pahuljicu, kombinacija zlatno ili srebrno s bijelim...
sličan je i Izzy dobila, samo je ovdje na drugi način fotkano da se vidi efekt na svjetlu... pogled izvana... ![]() pogled iznutra... ![]() |
|
![]() |
|
hvala more, brace su nam zakon, budem probala nabaviti i fotke zecova koje je već poklonio...
Ove godine mi je cijeli bor u bijelim ukrasima sa malim zelenim i većim šljokastim mašnama te plavim lampicama... Nemam niti jednu kupovnu kuglicu i niti jedan prošlogodišnji ukras ![]() Samo origami brokatići i zvijezde, nekolko žarulja oslikanih pahuljicama i pošljokani ukrasići od das-mase... Evo sad moj prvi susret s das-masom... Napravila sam 10-15 ukrasića za bor tako da sam s obje strane utiskivala razne čipke koje sam imala... ![]() Žaruljice u ovom stilu... Većinu ukrasa sam radila tik prije neg sam kitila bor pa nije baš virtuozno ![]() ![]() Nadam se da ću do 6.1. stići pofotkati bor i sve na njemu kvalitetno kako spada... |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ovo je predobro!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Naprosto moram staviti nekaj kaj je moj buraz sam (prvi put, bez tutorijala i slično) ručno sašio za poklon u jedno podne...
Tražio me nekih ostataka tkanina ako imam, pokazala sam mu samo kako može šivati rub, iskoristio je jednu staru presvlaku od stolaca i nastao je šašavi medo s ulovljenim lososom... ![]() Braco je na 2.godini elektrotehnike, ali inače super crta i odavno tvrdim da je kreativniji od mene tako da sad čekam da ja dobijem jednog "plišanca" u ovom stilu ![]() |
|
![]() |
|
U potpunosti te razumijem, mene isto odmah čopi da moooram probati nešto što mi se svidi... Jedini recept je da slučajno zaboravim na to u moru svojih kreativnih djelatnosti pa to dobije prisilnu, a opet nenamjernu odgodu
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i zaboravih reći da kuglice više ne smijem ni gledati iz gore navedenih razloga
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
joooj kami, šta mi radiš?
mislila sam da ću raditi papučice i to je to, ali ne znam šta mi je u zadnje vrijeme - jako sam povodljiva postala. kad nešto vidim i ja bi to probala. a ova kutija je baš primamljiva....
btw našla sam vrećicu za dečke
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je kutija iz swapa (autorice Tomoko Fuse) napravljena od po 6 dijelova, bez lijepljenja...
Nisam htjela maltretirati Izzy da ju pofotka i iznutra, ali čisto da opišem... Kako se i poklopac i baza spajaju na specifičan način, pod poklopcem i na dnu se vidi nešto nalik zvijezdi tako da je još zanimljivija iznutra ;) ![]() |
|
![]() |
|
Hvala na glasovima, moje dame, drago mi je da se svima toliko sviđaju...
Baš sam jučer frendici odnijela nekoliko komada pa smo ih povješale na prozore, (i dovršavala ih kod nje doma jer sam i ja kratka s vremenom ![]() ove prozirnkaste su od paus papira i folije za grafoskop pa će joj se na svjetlu vidjeti pahuljica nacrtana iznutra ![]() Izzy je uspješno ulovila taj efekt na prvoj slici... |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
pregledala sam sve prijavljene kuglice i tvoje su daleko najljepše!!i dala svoj glas naravno!predivne kuglice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja sam obavila svoju građansku dužnost i glasala. Ovdje neće biti drugog kruga, pobjednik se već zna.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
kuglice su ti prekrasne, imaš moj glas a kako vidim i pobijedit ćeš
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |