lakovi i lakiranje |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
je, prah je iz lumosa.
do oksidacije dođe ako je lak na bazi vode jer u tom prahu ima metalnih čestica. ako je na bazi razrjeđivača onda se prahu ništa ne dogodi i sve 5. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
anastazija to ti je ono o čemu sam i pričala.to se i meni dogodilo........zlatni prah je oksidirao u dodiru s akrilnim lakom.......jel ti prah iz lumosa?
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
pretpostavljam da je papir na kome je printan motiv upio lak. probaj prelakirati više puta dok ne dobiješ više sjaja. naravno čekaj da se svaki sloj laka dobro osuši prije nanošenja sljedećeg sloja
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Evo jedno pitanjce od prave početnice.Na pločicu sam zaljepila isprintani motiv koji sam prešpricala lakom u spreju. sve mi se super sjaji osim tog motiva. U čemu je tajna
|
|
![]() |
|
evo poslikala sam ovo o čemu sam pričala. još uvijek mi nije jasno zašto se to dogodilo.
ne znam da li je to pravilo da aqualux lak to radi jer mi je ovo prvi (a vjerojatno i zadnji) put da sam s njim lakirala preko 2k
![]() |
|
![]() |
|
kako nisam pronašla ni jednu prikladnu temu otvaram novu s idejom da bude jedinstvena za sva pitanja, savjete i dijeljenje iskustava o lakovima i lakiranju pa evo prvo pitanje: radila sam nešto s 2k medium lakom, utrljala porporina prah i išla lakirati s bezbojnim aqualux lakom i dogodilo se da ja većina porporina praha nestalo. ostale samo pukotine malo tamnije od boje kojom je bojano. ima netko ideju šta se zapravo dogodilo? aqualux popapao porporina prah?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |