Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage uputstva i savjeti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lakovi i lakiranje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lakovi i lakiranje

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 09:41
je, prah je iz lumosa.
do oksidacije dođe ako je lak na bazi vode jer u tom prahu ima metalnih čestica. ako je na bazi razrjeđivača onda se prahu ništa ne dogodi i sve 5.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 23:44
anastazija to ti je ono o čemu sam i pričala.to se i meni dogodilo........zlatni prah je oksidirao u dodiru s akrilnim lakom.......jel ti prah iz lumosa?

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 22:45
pretpostavljam da je papir na kome je printan motiv upio lak. probaj prelakirati više puta dok ne dobiješ više sjaja. naravno čekaj da se svaki sloj laka dobro osuši prije nanošenja sljedećeg sloja 
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 22:38
Evo jedno pitanjce od prave početnice.Na pločicu sam zaljepila isprintani motiv koji sam prešpricala lakom u spreju. sve mi se super sjaji osim tog motiva. U čemu je tajna 
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 15:13
evo poslikala sam ovo o čemu sam pričala.  još uvijek mi nije jasno zašto se to dogodilo.
ne znam da li je to pravilo da aqualux lak to radi jer mi je ovo prvi (a vjerojatno i zadnji) put da sam s njim lakirala preko 2k

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 15:45

kako nisam pronašla ni jednu prikladnu temu otvaram novu s idejom da bude jedinstvena za sva pitanja, savjete i dijeljenje iskustava o lakovima i lakiranju

pa evo prvo pitanje: radila sam nešto s 2k medium lakom, utrljala porporina prah i išla lakirati s bezbojnim aqualux lakom i dogodilo se da ja većina porporina praha nestalo. ostale samo pukotine malo tamnije od boje kojom je bojano.  ima netko ideju šta se zapravo dogodilo? aqualux popapao porporina prah?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.