mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 100> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slide show odličan, hvala ti kaj si nas podsjetila na tvoje prekrasne radove, i meni se nove boce baš zbog jednostavnosti sviđaju.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
meni su boce super...neznam zasto nisi zadovoljna...da barem ja tak znam napraviti... super ti je sve
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Meni su boce isto super i sviđa mi se motiv, nenametljive su i jednostavne a opet lijepe....baš me zanima od čega su tj. što je bilo u njima vrlo su elegantne ovako uske i dugačke
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...kad se odgleda ovaj slide-show ostane se bez teksta
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
drage moje hvala felina nisam ih bojala,crackle sam stavljala direktno na staklo
Izzy nije to samokritičnost.....nisu mi bile izazov i radila sam ih tek da ih odradim
dorina,anđelka,maslačak hvala vam......maslačak ne kukaj i ti ćeš uskoro savladati sve tehničke stvari i zabavljati se radeći (osim kod ovakvih nezabavnih narudžbi
![]() karmen ne znam šta je bilo u bocama,pitat ću....i mene zanima jer su zgodnog oblika
Primavera,carice,uživam čitati tvoje komentare....dođe mi da svaki dan nešto napravim samo da mi ti dođeš u posjetu
a mene ulovila slidesmanija pa sam se još igrala sa sličicama.....sretna sam ko malo djete što sam to skužila,zato ne zamjerite....ako tko hoće nek pogleda a tko neće neka navrati kasnije
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
mare, super si ovo složila!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hahaha, jako slatko... Srčeka na vjetru!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
mislim da su ove tvoje boce koje tebi iz tko zna kojih razloga baš nisu legle (meni baš jesu) od soka za razrjeđivanje tj. sirupa koji se zove Yo. ako su 7 dcl onda sam sigurna da je to to. btw ti sokići su super - malo jesu skuplji od prosjeka ali vrijede svaku lipu. a slideshowovi su super. bio je užitak sve pregledati! |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala vam....baš ste srčeka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ja pogledala (kako ne pogledati kad neko uloži toliko truda da to napravi)
ponovo sam se uvjerila u ono što sam već znala,da si majstor!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Naša vrijedna Mare, uvijek lijepe stvarčice
![]() Kako Mare staviš početnu stranicu Slideshow-a, nikako mi neće prihvatit Direct Link??? |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
baka sva sreća da je štaka u blizini Smrcko kad složiš slideshow dalje ti je postupak isti kao kad postavljaš slike.....copy-paste kod za forum
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Neće pa neće Mare,ne prihvata mi link.
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Mare, ti si nepresušna ideja, ovaj slide show ti je fantastičan, radovi sve jedan ljepši od drugog i iako sam ih već vidjela iznova me oduševljavaju.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boce si prekrasno napravila,ali kutijica i rokovnik su pre savršeni
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Mare super su ti radovi,a slideshow je
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |