Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 140>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 23:47
ma kužim -kužimsmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 17:32
Vidjela sam malu krizantemicu. Glavno da se uhvatila. A kineski šaš !!!
Ja sam mislila da ja imam najvećega, a tvoj je tri puta veći. Predivan je!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 21:41
Hoya, tako sam sretna zbog krizantemice i hvala na pohvali za šaš. Znaš MM me već zeza da će trebati mačeta k`o u džungli da bi se prošlo stazom pored šaša koliko se on širi.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 21:46
Ja da ga imam -ja bi njega na svakome ćošku sadila da mi tako krasi kao  kod tebe što je
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 19:09
Nije dvorište, ali je MOJ Božićni kaktus kojega sam ove godine uspjela dobro "tempirat" da cvate baš u vrijeme Božića
božićni%20kaktus
i Božićna jelka...... MM ove godine nije niti htio da kitimo jer je kuća puna cvijeća ...itd., ali sam ga uvjerila da moramo i onda je pronašao jelkicu taman za naš DB.... nije široka, a gusta, jer zbog police i Ree koja se stalno šeće ne paše nam velika i široka, ali ova je baš po mom guštu
božićna%20jelka
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 19:42
Katica krasan ti je borek, a bome i božićni kaktus! Super ClapThumbs%20Up
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 19:46
Draga Katica, krasan ugođaj. Božićnjak je stvarno prebogat cvjetovima. Kako si samo uspjela tempirati vrijeme cvatnje? Moj je cvao u listopadu.
Lijepi pozdrav
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 21:34
Baš ti je lijepi kaktusić,tak je raskošan sa tim lijepim cvjetekima.
A borić-presladak
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 22:14
Drage moje zahvaljujem na pohvalama. Što se boreka tiče, kao što sam i napisala ovaj je baš po mome guštu, tako da sam bila prezadovoljna kada ga je MM donio. A Božićni kaktus sam dugo držala na terasi, ali je bio u sjeni glicinije, tako da nije rano napupao. U kuću sam ga unijela tek negdje oko Svih svetih, ali je bio u potkrovlju, na svjetlu ali ne u pretoplom. Tu je napupao i tek sam ga jedno 2 tjedna prije Božića donijela u dnevni boravak i ovaj put je bio pun pogodak. Inače i meni je znao puno prije ocvasti i do Božića više ni c od cvijeta ne bi bilo.
Evo lanjske slike
Picture%20141
i slika od 02.12.2006.- znači puno prije Božića ocvao Wink
100_9328
Ove stare slike sam vam pokazala da vidite da je znao biti i raskošniji, ali naravno da sam presretna što cvate obilato upravo sada.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 23:09
Prekrasan borsmiley3537.gif i bravo za uspjeh sa kaktusomClap
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 23:32
ma sve je prekrasno,vidi se kako si bila vrijedna ipak čuvaj se,zdravlje je najvažnije
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 08:11

Borek je presladak a kaktus za past u nesvjest.Thumbs%20Up

I jedno pitanje: koliko treba godina da takav kaktus pusti bar jedan cvijetak? Ovako bogat i bujan ne bum doživjela od mojeg, koji je sad 10cm komadićak!

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 10:30
kaktus je predivan,moj nece pa nece da cvjeta.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 10:35
Bor je lijep. Onakav kakve volim: Jednostavan i elegantan. Thumbs%20Up
A božićni kaktus prava raskoš i osvježenje u ovo zimsko doba. 
Dala si mi u Skradniku pelceriće. Podijelila sam sa smrckom, a dio koji sam sebi ostavila ima jedan pupoljak. U zimovalištu je, a ja nekoliko dana nisam silazila. Sad ga idem vidjeti - možda me obraduje!
Na vrh
kockavica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kockavica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 11:54
Tonguebor je baš  cakan, a kaktus se baš šepuri pokraj njega...jako ljepoBig%20smile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 12:39
Joj pa taj ljepotan je u mom domu, za obje
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 14:45
smile227 kako lijepi decembarko i još se potrefilo da je baš sada tako raskošan Clap, zasjenio je čak i jelku.......
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 15:32
Tvoja božićna jelka je jako lijepa kao i Schlumbergera / Zigocactus, iliti božićni kaktus. Uvijek je posebna čar kada nešto cvjeta u sred zime.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 16:06
Bravo. Božićni kaktus je baš ogroman i raskošan, prelijep je.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 16:43
Curke drage zahvaljujem na pohvalama za moga božičnjaka.
Hoya ako ti je napupao unesi ga u toplo pa če procvjetati.
Bako teško mi je reći koliko godina, prvo jer ih imam već dugo ( imam još jednoga manjega) pa se ni ne sječam koliko je star, a drugo oni se u principu zapelcaju od odlomljene grane ili grančice sa matičnoga, pa ovisi i o tome, koliko je stara i velika ta grana, ali meni je ove godine po ljetu cvao jedan mali i mladi kojega sam ja zapelcala od mlade grančice sa svega 5-6 članaka prije 2 godine. I Hoyn je star jedno 2 godine, tako da za par cvjetića ne treba baš dugo čekati. Mislim da je kod njega najvažnije da je tijekom ljeta negdje u rahloj hladovini i da se ga u jesen ne unese prerano u kuću......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.