Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako ne probušiš uši do kraja godine (ove), tvoj brat i ja ćemo primjeniti prisilne metode - ja ću te držati, a on neka ti buši uši! Hm, dobro možda je bolje da te on drži... Činiš se krhka, ali mislim da si žilava!
![]() Curke, hvala na pohvalama - ovo zimsko vrijeme djeluje inspirativno na mene! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
oduševljena sam sa kutijicama! od naušnica, jako su mi lijepe one sa koraljem (nastavite ovako sa naušnicama - ti i moj brat - i odoh u prvog zlatara probušit uši!), a ideja sa šalicom i voskom je fenomenalna!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je fantać,jako ljep motiv,svjeća je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Bilo šta da kažem ne bi odražavalo moje oduševljenje
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasan vlakić, a svijećica posebna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Kucaj Tei na vrata, ništa mi poštar časopisnoga nije donio ova dva radna dana
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ja volim detaljčiće i uvijek se trudim ukomponirati sitnice u radove... Nekada se to previdi, ali ne smeta mi to... Nego, jesi dobila časopise ili ćemo Tei kucati na vrata?!?!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ti uopće ne kužiš poantu
![]() ![]() A ja se lagano privikavam da se sitnice i detalji koje ja s predumišljajem uključim u neki rad opće ne primjećuju, možda je i tebi tako ![]() |
|
![]() |
|
Hahahaha, kako si smiješna! Tako mi je drago što te oduševljavaju male stvari, baš kao i mene! Sitnice...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Divno, divno, divno, vlak u snijegu... čuu-čuu !!!
Naušnice su mi tako nježne snježne i super mi je da imaju mašnicu pa ih se mora razvezati ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo zadnje u nizu božićnih kutijica... Princip i dizajn su slični kao i kod prethodne - salvete, šablonice (točkice) umjesto 2K, trakica, gumbić, filc... U paketu je išla i svijeća koju sam ulila u šalicu s tanjurićem - vrlo je jednostavno za napraviti i efektno! Također su tu i naušnice (za veću sliku prošetajte do galerije nakita)...
Kamine zvijezdice mi služe kao "props" (statisti!)u slikanju, jako mi se sviđaju i mislim da ću ih moći koristiti kroz cijelu godinu! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ah izzy...ti me uvijek ostaviš bez daha ...otišla ja i do tvog bloga i proštrumfala tamo ...i vratila se natrag ovdje i oduševljena sam tobom i tvojim kreacijama.
Kutije su ustvari toliko elegantne i profinjene ...kao i sve ostalo u tvojoj galeriji. Želim još!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
nema nema, ima pravi pravcati repić, iste je boje i dugih ušiju do poda |
|
![]() |
|
Uh, jesam se malo, ha... Zeznula?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej tjerala sam se da ih skinem, a svima za Božić sam ih pokazala!!!
Čak sam i tvoje stranice preporučila....ha šta kažeš, već te reklamiram???
Sada ozbiljno, hvala ti jer misliš da ja tu boju lijepo nosim, ali nema se tu šta reći osim, da lijepe stvari svatko lijepo nosi.
I, da .... Ivan je ŠESTODIŠNJAK!!!
|
|
![]() |
|
Tebi su sigurno još ljepše nego na fotki jer ih sigurno imaš na ušima! Nisu valjda završile na boru, haaaa? ![]() |
|
![]() |
|
Pravog zekana imaš? Nema rep od cofleka kao onaj od Kami?! Ajooooooj, kako slatko....
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Izzy komplimenti na prekrasnim kutijicama!! Plava mi je pre predobra, i kombinacija boja i motivi i ama baš sve, a ova druga mi je isto preslatka i posebno dražesna valjda jer ja imam identičnog takvog zeku ali pravog! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme izzy, kako ti je lijepa ova kutija i ove naušnice!!!!
Baš su posebne....bravo
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |