lula |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 49> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:15 |
Svima veliko hvala ...bez vas i vaših lijepih riječi nikad nebih uspijela raditi s toliko volje i elana. Hvala !
![]() Piramido ...ove šablone su iz Lumosa.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pojma nemam kako su mi promakle ove krasote ,valjda su mi
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
e tako mi i treba kad dođem na kraju pa mogu samo ko papagaj ponavljati sve što je već rečeno.....ali zaista je tako,komplet s ružama je divan.......krasan izbor motiva,ove nježne ruže su se savršeno uklopile s raspucavanjem
![]() a visilica je posebna....prekrasno si ju doradila a i artičoka je savršeno nadopunjava
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Cvjetni komletić me je oduševio...posebno mi se sviđa raspucavanje.
Di nalaziš te šablone? |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Dugo te nema, ali kada dođeš to je u velikom stilu.
Ružice pre, predivne, pločica, nemam riječi.
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Da obradovala...... Skinila sam doma sliku koja mi visi 20 godina i stavila ovu tvoju novogodišnju i svi joj se divimo......
Dan sam se raspametila kad sam ti vidila taj cvijetni komplet..... Obožavam taj raspucali look s ružicama.....
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
OPet sam tu onaj tvoj komplet s ružama je prekokrasan i predivan, a ova zadnja pločica je fantastična skupa s kuglicom.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Pločica i kuglica su fan-ta-sti-čne!!!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
Iluvia , more, omnia...drage moje od srca hvala.
I vi ste meni falile, ali imala sam brdo obaveza, i jedini način da sve stignem je bilo što manje drugih stvari...jer kad dođem u vaše divne galerije....nemogu samo tako izaći. I kako rekoh guštam se sve ih prelistati i vidjeti koje ste ljepote napravile. Svaki dan par.....jer neželim ništa preskočiti. Pomaže i mi onaj preglednik...ali veći je gušt prolistati samu galeriju....Još jednom veliko hvala
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
svaka čast,,nemam riječi!! savršeno!!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
komplet je predivan
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
znas, bas sam se obradivala vidjevsi tvoju temu opet na prvoj stranici... i otvorila je i ostala u mesvjesti... ajme kako si ovo prekrasno napravila... nisam mi sumnjala da ce biti prekrasno, ali svejedno ovo nisam ocekivala... savrseno, savrseno....
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Anđelka, Dorina,Primavera....hvala drage moje....nadam se da ću sad opet biti više u vašem dragom društvu...jer ovo Božićno veselje ali i ludilo s pomanjkanjem vremena jenjava....jedva čekam da prolistam sve vaše galerije i malo uživam u njima...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...savršeno, savršeno, savršeno prelijepo
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Lula ovaj komplet mi je predivan i tako romantičan da je to čisto ludiolo
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
otvorim stranicu......kad ono......
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
A joj...jedva nađoh svoju galeriju. No, dobro...nisam zabušavala nego sam radila, ali sam zato zabušavala jer nisam stavljala slikice...Ovaj Božićni produljeni vikend, probudio je u meni želju da napravim nešto, ali nikako sa Božićnim detaljima. Nedavno sam bila u Lumosu i naravno stigle su im prekrasne nove salvete i kao što znate njih nikad dosta... :oops: ...znam da pretjerujem , ali to je najgora ovisnost....s kojom sam se u životu susrela...salvete , salvete, pokoji papir i onda sve one sitnice .khm... :oops: koje uz to idu. Tamo mi se dopala jedna tacna i ja ne budi lijena ...eto moje varijante na tu temu. Tehnika raznih.... Svijeća...uz klasično ljepljenje sa ljepilom za svijeće...dorađena je sa metalik maslinastom konturom... Sve još čeka lakiranje...samo da jedan dan budem u dnevnim tj. sunčanim satima doma tako da vidim kaj radim jer naravno hladno mi je vani, a i nemam adekvatno svjetlo |
|
![]() |
|
Draga moja Primavero....ne volim izdvajati nikoga, ali srce mi je moje reklo da moram. Hvala ti draga moja virtualna prijateljice, hvala što pratiš moje radove, hvala što vjeruješ u mene i hvala dragom Bogu da postojiš jer kad god pročitam tvoje tople komentare i vidim smajliće nekako mi je toplije oko srca.
To ne znači da mi ostali komentari nisu dragi dapače volim i kritike, a tko ne voli pohvale, nego to znači samo to da me ti uvijek podigneš i daš snage za dalje. HVALA TI NA TOME....PUNO HVALA.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |