Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 58> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Hoćemo još! Hoćemo još! Eto kako dobre fotografije bolje dočaraju ljepotu tvojih uradaka, čak su i boje prirodne...
Ajmo poklone familiji na sunce...Nemoj reć da nisi niš u zadnji tren pofotkala ili drito kad su ih otvarali i omotavali... ![]() (Inače, jedan od onih cofleka je otišao jednom zeki za rep ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajme, koja nestrpljivica! Sve sam pažljivo fotkala i na dar sam ispod bora dobila (za toliko uloženi trud) veeeeeliki tripod (iliti stalak) za fotić!!! Htjela sam mali stolni, ono visine 30ak cm da lakše fotkam radove, a dobila od 130 cm kao da idem fotkati aligatore za National Geographic!
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
pregledala blog,krasne radove imas...jedva cekam nove radove !!!!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...tko veli da ovi radovi neće završiti na NG-u ??? ...si zaboravila na sloneka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
dobro si ti zakopčala s dugmićem ove kutijice, ali ajde daj još radova. nemoj nam sad tu dijeliti na kapaljku. jedan danas, pa možda jedan sutra... priznaj da imaš još...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
A znaš da ih imam... Sređujem sve, polako... Ne može sve odjednom! Malo - pomalo je slađe!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
krasne kutijice....ova za Kami mi je baš nekako za Kami
![]() ![]() |
|
![]() |
|
U 2K sam utrljavala zlatnu uljanu boju, ali nikako to nisam mogla uhvatiti fotkom, jako teško...
![]() Drago mi je da vam se sviđaju moje "dječje" kutijice, fotke još jedne su u pripremi! Moram priznati da sam u početku bila malo skeptična prema tim kartonskim kutijicama, ali su se pokazale veoma dobre! Curke, jedino jaaaako pazite kada ih kupujete - nekima poklopci nisu baš ravni pa stoje krivo, nekima su udubljene stranice i tako... Treba ih jako dobro pregledati! Eto, jedino se ne moraju brusiti kao drvene... ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme izzy, kako ti je lijepa ova kutija i ove naušnice!!!!
Baš su posebne....bravo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Izzy komplimenti na prekrasnim kutijicama!! Plava mi je pre predobra, i kombinacija boja i motivi i ama baš sve, a ova druga mi je isto preslatka i posebno dražesna valjda jer ja imam identičnog takvog zeku ali pravog! |
|
![]() |
|
Pravog zekana imaš? Nema rep od cofleka kao onaj od Kami?! Ajooooooj, kako slatko....
![]() |
|
![]() |
|
Tebi su sigurno još ljepše nego na fotki jer ih sigurno imaš na ušima! Nisu valjda završile na boru, haaaa? ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej tjerala sam se da ih skinem, a svima za Božić sam ih pokazala!!!
Čak sam i tvoje stranice preporučila....ha šta kažeš, već te reklamiram???
Sada ozbiljno, hvala ti jer misliš da ja tu boju lijepo nosim, ali nema se tu šta reći osim, da lijepe stvari svatko lijepo nosi.
I, da .... Ivan je ŠESTODIŠNJAK!!!
|
|
![]() |
|
Uh, jesam se malo, ha... Zeznula?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
nema nema, ima pravi pravcati repić, iste je boje i dugih ušiju do poda |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ah izzy...ti me uvijek ostaviš bez daha ...otišla ja i do tvog bloga i proštrumfala tamo ...i vratila se natrag ovdje i oduševljena sam tobom i tvojim kreacijama.
Kutije su ustvari toliko elegantne i profinjene ...kao i sve ostalo u tvojoj galeriji. Želim još!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo zadnje u nizu božićnih kutijica... Princip i dizajn su slični kao i kod prethodne - salvete, šablonice (točkice) umjesto 2K, trakica, gumbić, filc... U paketu je išla i svijeća koju sam ulila u šalicu s tanjurićem - vrlo je jednostavno za napraviti i efektno! Također su tu i naušnice (za veću sliku prošetajte do galerije nakita)...
Kamine zvijezdice mi služe kao "props" (statisti!)u slikanju, jako mi se sviđaju i mislim da ću ih moći koristiti kroz cijelu godinu! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |