moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 150> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako buš previše iskopavala,nebumo ti dofurale adenium koji nosi komadićak!
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A ja ću na moju cikasicu objesiti natpis adenium, ko ljudi znaju kako izgleda adenium
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Pa onda ti Flavia posudi bobice od nove božikovine,kaj ljudi znaju kak cvate adenium!
|
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bila sam kod tebe, samo toliko da vidim što ima novoga. Novo je da si i ti imala svoje Djedice Mrazice - kolike nas su razveselile!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
evo konačno da stavim nešto novo....
poklon od kolege sa posla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
i cambria malo bliže
![]() ![]() |
|
![]() |
|
i poklon od MM - ne usudim se misliti ali možda je čak i neka manja sorta catleye
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cvjetić izbliza - dosta je tamna, moram je slikati po danjem svjetlu da se bolje vidi
![]() |
|
![]() |
|
eto,to je to za sad. Hvala svima koji svrate i koji su mi čestitali blagdane,moje čestitke još putuju
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Konačno slikice! Baš ti je dobro "upalilo" ovaj Božić! Svakakvih darova po tvojem ukusu je palo! Baš mi je drago zbog toga! Žuta orhideja je prekrasna, a ova ljubičasta WOW....nikad nisam na tako nešto naišla....dobro veliš....mogla bi biti i cattleya....da ne zaboravim knjigu....super je imati i nešto "opipljivo" za pročitat....malo za promjenu od neta....Pohvala za darodavce! Imaju ukusa!
![]() |
|
![]() |
|
hvala,hvala
![]() samo mi je žao da nisam ovu žutu odmah slikala jer je izgubila tri cvijeta a bila je prekrasna,makar još je uvijek lijepa
|
|
![]() |
|
Evo još malo sunca za tebe!Super pokloni!
|
|
|
|
![]() |
|
hvala ti Rain - to je stvarno ko da zasja sunce kad ti biljka dođe u ruke
![]() inače,brojno stanje adeniuma je 31, svi su nikli osim duplog crvenog i žuto zelenog. I imam i ja blodija - isti kak i kod Flavije 8od te vrste)
|
|
![]() |
|
Fijuuuu,suuuper,ti već stvarno imaš grif!Moj je od neke druge boje,nemrem se sad sjetiti od koje.
|
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
što reći nego prekrasne orhideje, a i knjiga dobro dođe...već vidim novih ideja kod tebe...
adeniumi kažeš svi nikli ![]() |
|
![]() |
|
Bromi nisu svi, dupli crveni -niks, žuto zeleni -niks...jedino ako su u mixu boja koji se rasipal po kuverti
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Danas sam u tvom cvijeću uživala - naročito u ovoj žutoj pjegastoj orhideji!
|
|
![]() |
|
hvala ti Cimi
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
31 adeniumić ti je niknuo!
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
svi imate više od mene
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |