moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 27> |
Korisnik | |
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
usput ako niste primjetile ona predivna svijeća kraj pijata ,to je ona koju mi je maslina poslala za poklon ,predivna je !
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
evo mene nazad nakon nekog vremena .omnia violet eto sa zakašnjenjem ti odgovaram da tu pastu koja glumi snijeg sam kupila u hobby shopu ,lani šta je bilo bilo je ali za ovu godinu imaš vremena za pripremiti se .
a sada nešto što sam završila ovih dana i poslikala .prvo po izzynim uputama stakleni pijat sa istom salvetom ali sa malo drukčijom doradom boja i drukčijim pijatom ,moram reći da sam se namučila prvo sa ljepljenjem trake jer pijat je zakrivljen ali eto mislim da sam to prilično uredno napravila a onda sam morala puno više slojeva boje nanijeti jer je raspucavanje raspucalo i zlatnu boju ,zašto ? fala izzy na slikovitim uputama jer sam iz njih puno naučila ja recimo nisam znala da se oko zaljepljenog dijela salvete ljepilo treba pobrisati zato sam ja na svom prethodnom radu sa staklom imala ruže mrlje oko uzorka salvete zato je taj pijat iša na pranje ( sve se skinilo sa njega iako je bija premazan sa onim za porcelan i zapečen u pećnici,doduše ja sam njega pekla po uputama nekih pola sata a na tom mom ljepilu piše da se peče 90 min ) sad sam nabavila dvokomponentnu smolu nakon koje se posuđe ne mora peći pa ću ovaj novi pijat premazati sa time a molila bi ako ima onih koji su to koristili da mi reču svoja iskustva i unaprijed hvala,a sad evo pijat
a onda jedna kutijica i nešto za proljeće
izzy nadam se da se ne ljutiš što sam koristila baš istu salvetu ali sam baš htjela vidjeti kako će to izgledati u mojoj izvedbi i još jednom hvala za upute ti si jedno veliko
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Lijepi swap si napravila našoj maslini...oduševila me ideja sa dominom...supersi ti to smislila i napravila
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
a taj umjetni snijeg si kupila..gdje..u hobby shopu ili
jer i meni bi bio jako dobro došo ove godine ali nisam našla ništa slično pa sam nešto improvizirala s bojama za staklo i konturama, ali to me skupo izađe.. ![]() |
|
![]() |
|
omnia violet to okolo ti je umjetni snijeg odnosno pasta koju sam nanosila kistom malo po malo a po jelkama ima malo srebrenih šljokica
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
nemam pojma file
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare ? zašto se oni tebi svi smiju,žena se samo sredila za bal pa šta onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
File... prekrasna tekica... bas po mom gustu
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
file, vidim da smo "pale" na istu zimsku salvetu...prekrasna salveta i prekrasan rad.
Ali i ovi zadnji su super, svi do jednoga, bravo!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
za bal je
![]() |
|
![]() |
|
ha šta kažeš!!!! to sam se sama nacrtala....malo mi je drhtala rukal nema veze....kad je bal nek je maskembal
![]() ![]() |
|
![]() |
|
je mare teta sa zadnje strane sigurno ih ne peče ,a ni tebi u toj prigodnoj uniformi ne bi baš bilo lako peći kolače (gledam ja ko je to novi stigao kad ono naša se mare maskirana u djeda mraza) ha ha ha |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |