omnia violet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 16> |
Korisnik | ||
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
![]() |
||
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
hvala svima na pohvalama..evo samo još samo par njih i za ovu godinu smo završili s njima,,, s nove godine idemo po sniženjima kupovat salvete i kuglice za dogodine!!!
|
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
Kakav prekrasan zbor kuglica... blago jelkama koje ce krasiti
![]() |
||
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
||
![]() |
||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
|
Prekrasne kuglice
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Super kuglice
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
prekrasne su ti kuglice
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
bravo za kuglice, prekrasne su! (zar uopće kuglice mogu biti ružne?)
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
ima ih još oko 50 slikanih ali mislim da nema smisla stavljati ih sve tu.....skoro pa sve su prosljeđene dalje....da krase druge boroke i jelke....
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Prekrasni pokloni! A ni kuglice ništa ne zaostaju za njima. Bravo!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Salice ......kuglice...Bozic...sve za 5+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
|
hvala vam velika, iskreno, skoro sve kulice će poći kao pokloni i kao naručeni radovi, ali ostat če nešto i za doma, ali one koje ne budu na boru, vidit čete tu ma slikama... |
||
![]() |
||
|
hvala, hvala preko slike i slova obavezno prelakiram i zapečem,,,ali ne skroz do ruba |
||
![]() |
||
|
h
|
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
a kugklca ko u priči....nadam se da ćemo ih vidjeti i na boru.....
![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
bila si jako jako vrijedna.........prelijepi pokloni
|
||
![]() |
||
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
|
odlične šalice i kuglice!!
![]() |
||
![]() |
||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Prekrasne kuglice i šalice!
Kako lakiraš šalice da se može piti iz njih, samo preko motiva ili niže od ruba?
|
||
![]() |
||
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |