Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 150>
Korisnik
Poruka
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 21:48
Ako buš previše iskopavala,nebumo ti dofurale adenium koji nosi komadićak!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 22:01
A ja ću na moju cikasicu objesiti natpis adenium, ko ljudi znaju kako izgleda adenium Embarrassed
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 22:12
Pa onda ti Flavia posudi bobice od nove božikovine,kaj ljudi znaju kak cvate adenium!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 22:54
Bila sam kod tebe, samo toliko da vidim što ima novoga. Novo je da si i ti imala svoje Djedice Mrazice - kolike nas su razveselile!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 16:28
evo konačno da stavim nešto novo....

poklon od kolege sa posla

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 16:29
i cambria malo bliže Big%20smile

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 16:31
i poklon od MM - ne usudim se misliti ali možda je čak i neka manja sorta catleye smile213

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 16:33
cvjetić izbliza - dosta je tamna, moram je slikati po danjem svjetlu da se bolje vidi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 16:34
eto,to je to za sad. Hvala svima koji svrate i koji su mi čestitali blagdane,moje čestitke još putuju smile79
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 16:46
Konačno slikice! Baš ti je dobro "upalilo" ovaj Božić! Svakakvih darova po tvojem ukusu je palo! Baš mi je drago zbog toga! Žuta orhideja je prekrasna, a ova ljubičasta WOW....nikad nisam na tako nešto naišla....dobro veliš....mogla bi biti i cattleya....da ne zaboravim knjigu....super je imati i nešto "opipljivo" za pročitat....malo za promjenu od neta....Pohvala za darodavce! Imaju ukusa! smile79
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 16:57
hvala,hvala smile79

samo mi je žao da nisam ovu žutu odmah slikala jer je izgubila tri cvijeta a bila je prekrasna,makar još je uvijek lijepa
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 17:11
Evo još malo sunca za tebe!Super pokloni!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 17:24
hvala ti Rain - to je stvarno ko da zasja sunce kad ti biljka dođe u ruke smile78

inače,brojno stanje adeniuma je 31, svi su nikli osim duplog crvenog i žuto zelenog. I imam i ja blodija - isti kak i kod Flavije 8od te vrste)
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 17:33
Fijuuuu,suuuper,ti već stvarno imaš grif!Moj je od neke druge boje,nemrem se sad sjetiti od koje.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 17:43
što reći nego prekrasne orhideje, a i knjiga dobro dođe...već vidim novih ideja kod tebe...
adeniumi kažeš svi nikli smile141stvarno si maherica
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 17:51
Bromi nisu svi, dupli crveni -niks, žuto zeleni -niks...jedino ako su u mixu boja koji se rasipal po kuverti
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 18:07
Danas sam u tvom cvijeću uživala - naročito u ovoj žutoj pjegastoj orhideji!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 18:15
hvala ti Cimi smile78 dobro došla u moj vrtek!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 18:37
31 adeniumić ti je niknuo! ShockedBig%20smileClapWow. Bravo! Sve me sram sa mojih 9 (a ja sva ponosnaWink...kad su mi to prvi u životu uopće kaj su mi niknuli!)....koji ti je to blodi...ja takvog nemam...Shocked
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 18:48
svi imate više od mene smile43ali i meni niknuo još jedanLOL i ugodno me iznenadio.....zaključila sam da više ne sijem po zimi nego samo ljeti jer za zimu nemam uvijete
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.