Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtna bajka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtna bajka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 69>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 17:35
Ma prekrasno bolan ali će ta orhideja jednom biti i moja-----smile213-vidi snijega i kod tebe baš mi drago
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 17:37
Draga Štefi, prekrasno si se ponovila, krasna orhideja, prelijepe Flavijine ruže. Kristov trn neponovljiv u svojoj jednostavnoj i pikavoj ljepoti.
Čarobne fotke snježnog doživljaja,
Lijepi pozdravsmile66
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 17:44
Štefi draga, evo me, opet sam malo prošetala, malo uživala....
Orhideja ti je prekrasna Clap, kristov trn baš osvježava svojom bojom i ljepotom, a u dvorištu je snježna bajka Big%20smile, baš šteta što neće ostati tako do Božića Cry.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 17:58
Drage Otok,Bromelija,Kat.rea,Niho,Retriver Sara hvala vam šta ste svratile kod mene i hvala vam na pohvalama .
Kat.rea,ružicu bumo vidli na proljeće, kad procvijeta .
Meni ti na pakiranju piše da je Blue Parfum,ma glavno da se primi.
Niho,kak si ti zamišljaš da bu orhideja tvoja,pa ,bolan imam samo jednu.Jedino čega sada imam previše je snijeg pa ti pošaljem koju prikolicu .
Retriver Sara,mene je isto ovaj kristov trn oduševio.
Baš mi se sviđa jer stalno cvate
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 18:20
Wow Štefek, orhideja je prelijepa...vidim..odma je pala i ukrasna teglica....super! Snježne slike iz vrta su fenomenalne, oduševila me juka! Baš je pravi ježek! smile79
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 18:28
Hvala Flavia .
Znaš ,ti si me "zarazila" s tim orhidejama.
Ak mi se ova lijepo održi,bum si još koju nabavila.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 19:08
Orhideje su divne, ali ljepša mi je tvoja zimska bajka.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 21:30
Štefek, pa moraš probat da znaš jel znaš s orhidejamaWink....tak i ja isprobavamLOL...sva sreća da su sad relativno povoljne pa možemo čarobirat s njima! Big%20smile....i da....jedna ti je ...ko nijedna....LOLLOLLOL...malo se čovjek opusti i za čas se prikupi cijelo čudo orhidejica....Wink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 21:39
Prekrasna orhideja, a ježić pod snijegom super Clap
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 21:41
Nemoj da te koji vrag natijera da mi ga više šalješsmile232-dozlagrdio mi ----malo ga Lantani treba otpuhati smile167-da ima šta raditismile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 07:29
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Koji užitak, prekrasne orhideje i kristov trn tako raskošnih boja i smirujuće slike bjeline u dvorištu Clap
A što da se ponavljam? Potpisujem Otok u cijelosti.
Prvo predivne boje, onda prekrasne sniježne slike,....prava bajka!Clap
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2009 u 17:01
Slušam Božičnih zvona glas,
sjetim se prijatelja u taj čas.
Bogu zahvalim za sve vas.
Zima je i snijegovi bijeli( moš mislit)
srce moje vam blagoslovljen Božić želi.

[/IMG]
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2009 u 17:13
Lijepo, hvalaBig%20smile! I tebi sretan Božić!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2009 u 18:09
Božićna zvjezda je baš lijepa i tebi sretan Božić.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2009 u 18:44
Božićna zvijezda je baš lijepa, još jednom sretan Božić..
Na vrh
kockavica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kockavica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2009 u 21:03
liijepa božićna zvijezda i azaleja  ćini mi se...sretan BožićWinkWinkWink
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2009 u 21:13
Sretan ti Božić, a božična zvijezda ti je predivna.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2009 u 21:17
Lijepu pjesmicu si nam ispjevala, azaleja i zvijezda su prekrasan par Clap Sretan Božić!
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 01:42
Prekrasno cvijeće i pjesmicaClap.
Posebno mi se sviđa dio " snijegovi bijeli( moš mislit)" ili bi možda mi u Rijeci opjevali" kiše nam omiljene i zamućena pitka voda" LOL.

Sretan Božić!weihnachtsbaum_10.gif
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 06:38
Štefi - ja te došla "vezati"! (Kod nas u Međimurju bila je izreka da se "godovnjaka"  ide vezati. Godovnjak je onaj tko ima imendan, a vezati bi bnilo čestitati mu. Zašto se veli vezati - ne znam, nisam nikada starije pitala.. Sretan imendan!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.