Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 19> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
primice draga,zdjelica je ostala takva kakva je i putuje jednoj dragoj forumašici sa drugog foruma u zadar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
evo i mojih swapića
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
bravo rosita....sve je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ruzice prekrasni radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nisam ga uspila slikat,aparat mi je stalno odbljeske radia
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno! Kutijica mrak!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala vam svima
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
draga rose, radovi su super. svaki je poseban na svoj način.
|
|
![]() |
|
hvala ti more
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ja sam nova na forumu, pa se upoznajem s ostalima, sviđaju mi se tvoje plocice ukrasi, ali okvir sa cvijetnim motivom je prekrasno shabby, bravo
![]() |
|
![]() |
|
hvala biljana,okvir je jedan od mojih prvih radova,drago mi je da ti se sviđa,hvala na posjeti!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Rose,draga hajde probudi se,htjeli bi malo tvojih lijepih radova!
![]() Evo svirat ćemo ti serenade pod prozorom! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
rose, nemoj spavati, imaš tako krasne radove!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
evo mene nakon 3mjesesa. galeriju sam si jedva nasla
![]() ![]() 5 plutenih podmetača sa proljetnim motivima. bilo bi ih 6 da mi jedan nije puka. na onim maćuhicama imam jednu gresku al to cu ispravit. da sam bas nesto zadovoljna i nisam al eto bit ce bolje drugi put ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ma super su ti podmetaci, veseli, proljetni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam biljana
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Baš su cakani... Drago mi je da te probudilo proljetno sunce!
![]() |
|
![]() |
|
hvala izzy!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |