šablone |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 14:04 |
evo otvaram novu temu,da ih ne trpam među printeve,a tu mozemo slobodno izmjenjivat iskustva,i klapat do mile volje
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaća u razdjeljak te ljubim
|
|
marinnera
Nedavno posijan Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fala puno kaćo, baš mi se rade šablonice, a nije mi se dalo crtat sheme, zakon si!!!!!!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala i od mene!
Nisam baš nešto umjetnički nadarena pa mi ovo puno pomaže.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaćo, svaka čast! To je nešto što nam svima treba. Hvala i od mene
|
|
ANĐELKA
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaća svaka čast!!!!
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I od mene i od mene hvala..........što bi mi bez tebe Kaćo
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da je već negdje bilo objašnjeno, ali ja bih lijepo molila da se i ovdje objasni kako se rade i od kog materijala. Zahvaljujem se unaprijed!
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crno-bijeli clipart i šablonice > http://etc.usf.edu/clipart/
Tko još nije upoznat s ovom stranicom, ima i tu crno-bijelog cliparta pa bi se našlo i šablona > http://www.lenagold.ru/fon/clipart/chb.html Možda si netko nađe nešto zgodno, ima puno kategorija, raznih ilustracija i dosta kaligrafskih i ornamentalnih stvarčica Volim naletjeti na stranice za studente i učitelje |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kami, postaješ ozbiljna konkurencija našoj kaći, jer i ona nađe svašta na netu.
Ali nema veze, daj nam malo i ti olakšaj, jer ja osobno baš i ne stignem tražiti....
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam oduvijek znala izgooglati sve živo, samo si kaća uzme više vremena i truda neg ja
Meni ti vrijedi ona: ako nešto živi u nekom kutu internet bespuća, ja ću to naći... Nema tu natjecanja i konkurencije, bar ne meni, samo nekima nejde nalaženje ili nemaju vremena pa si skratimo muke međusobno... |
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kami onda da te zamolim ako naletiš na link kako se rade pruge s pic trakom na staklu pa stavi.....prije par dana sam gledala i sad to ne mogu naći...a zgodno je za raditi
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne kužim kaj točno, pic tape je valjda obična krep traka ko za zidove farbati...Mislim da je najbitnije čvrsto zalijepiti,
ne pretjerati sa slojem boje i ne odljepljivati dok se ne posuši skroz...Meni je tvoj bubimir tanjur mrak... Evo nekaj, pomaže kaj? Nisam čitala kaj piše... http://simplystated.realsimple.com/home/2009/01/weekend-diy.html Ovo mi je tako dobro, a vidite tu muzejsku rezoluciju, prolazi za šablonu bez beda, kružiće bi s bušilicom za papir napravila... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ec/Bankfield_Museum_053.jpg |
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala kami ali na youtubu je link na kojem se lijepo vidi kako se postavlja traka i radi razmak ....a prije toga je napravljen decoupage......po tom linku sam radila Bubimira (kako je tanjur brzo dobio ime).....mislim da bi bilo i drugima interesantno to pogledati...ali ja to ne mogu naći...i prvi put sam "nabasala" na to |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je da smo u krivoj temi ali misliš li na ovo:
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E,baš sam to htjela stavit, to ti je link iz one teme s tutorijalima, prek google sam naletila na njega
Koji je lik car, on skine trake u speedy gonzales stilu... Ali za to moraš pazit da ti je boja nanesena u dovoljno tankom sloju da se ne razleti po staklu, a opet dovoljno debelom sloju da je prekriveno sve... Fakat dugo nisam prugice za ništa radila... Frendica je zadnje vodoravne na zidovima radila, mrak je ispalo... |
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E to je to....hvala Iris......je da nije tema ali Kaća je napisala u uvodu da tu možemo klafrati.....a gdje mi ne klaframo?
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedno objašnjenje molim, na šablone nanosite specijalnu boju za šablone ili može običnim bojama.
U preporukama hobi dućana za sve imaju posebne boje, a to je, morate priznati ipak malo previše.
Dakle, koja je alternativa da šablone ispadnu tako lijepo kao kod Kaće.
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obične šablone radim običnim akrilnim bojama, a uzdignute (reljefne) masom za fugiranje ili glet masom! Nikakve posebne boje, to je prodavanje magle! Mislim da i u te mase možeš dodati akrilnu boju i odmah nijansirati reljefnu šablonu, nisam još pokušavala, ali mislim da ide!
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |