mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 100> |
Korisnik | ||
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hej Mare!Hej draga!Sve pregledala,tri puta.Oduševljena! Posebno sam tražila "Dobro jutro đezeri".A ne znam kaj mi se više sviđa,posebno mi je zapela za oko kantica...pa kutijice(plave ružice)...iznenadila si me dalje s mnoštvom ideja,ti zaista uživaš u tome!!!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Pa šta vam je, vidite da sam napisala prva pratilja, a vi se odlučite koja će biti miss
![]() |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
Mir curke.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
sta je je,bila bi mi jaka konkurencija za prvo misto ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ali zato moje uredno zbrajaš jel' tako??? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
ne znam bas,nisam te skuzila ko tipfelericu
![]() ![]() iden stavljat sablone,bjeeeeeezim,ode mi vrime ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
onda ja slabo idem po dućanima
![]() |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
|
||
![]() |
||
|
Ma draga što se tiče lapsusa a i tipfelera ja sam ti najoštrija komkurencija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
mare,gdje si nabavila toliko etuiia?
|
||
![]() |
||
|
hvala mare ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ako treba šaljem ti etui. |
||
![]() |
||
|
ma daj ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala kaća.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
mare etuici su prekrasni,onaj s merlinkom mi je favorit
![]() sta se ceka sa slikama kutijica? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
e super...moram onda jedan dan do Splita u kupovinu
![]() |
||
![]() |
||
|
Iris kod kineza,a gdje drugdje
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
prekrasni su ti etuiji
![]() |
||
![]() |
||
|
Drage moje Karmen,Prila;Smrcko i Baka hvala vam puno na lijepim riječima
![]() ![]() Baka jel to "radio mileva" radi?Kutije sam poslikala i stavit ću slike...sinoć sam vidjela da je naručiteljica zadovoljna a i ja sam zadovoljna kako sve to na kraju izgleda
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Mare a što reći osim
![]() ![]() ![]() ![]() Čujem da imaš još nekih prekrasnih (po narudžbi) kutija i da ćeš nam pokazati!
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |