mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 100> |
Korisnik | |
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasni radovi i super ideja za poklon
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
..........ajme koje ljepote
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I imaš +10 za cjelokupni dojam.
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Imaš li možda kakav savjet za mene? Zamolila sa mm da mi izvadi podstavu i u kratko vrijeme to je on sve isčupao , potrgao i ostavio u groznom stanju. Ona tekstilna plastika , i ljepilo unutrašnje je ostalo, a ne znam čime da prekrijem taj ružni tekstil. Ne vjerujem da će ga prekriti salveta.
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare prekrasni etii za naočale, mene njih par čeka za istu svrhu
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
O mare...koje lijepe radove si napravila...vrijednice jedna...nisam baš puno na forumu ovih dana , ali si me ugodno iznenadila...opala sam ne u nesvjest, nego u tri nesvjesti...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
etuii su fantastični!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mare, Mare, lipa Mare, cvite moj .....
Ma mašta ti radi sto na sat, a radovi su prelijepi |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super etuii!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
drage moje baš ste me raznježile.....svima velika,velika pusa
To s etuima mi je super poklon....moje društvo je već u nekim godinama kad trebaju naočale,bili za blizu ili za daleko
Felina i meni se jedan unutarnji uložak pokidao ali još prije,ove sam sve polako i pažljivo skidala....ljepilo koje je ostalo ne smeta a možeš ubaciti nekakvu deblju čoju....iskrojiš i zaljepiš a rubove malo spališ upaljačem
NE RADE MI SMAJLIĆI šmrc,šmrc
|
|
![]() |
|
"čoja" totalna sam neznalica?
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Proradili !!!!
![]() ![]() ![]() Felina zvrcni me....čoja je vrsta tekstilnog platna npr za kapute,jakne,suknje
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Mare vrednice jedna ........svašta lijepo je izašlo iz tvoje radionice
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivno mare!!!ne znam što izdvojiti,sve je odlično i tako uredno napravljeno,svaka čast.predivno!!!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Radovi su fenomenalni i tako uredni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mare a što reći osim
![]() ![]() ![]() ![]() Čujem da imaš još nekih prekrasnih (po narudžbi) kutija i da ćeš nam pokazati!
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje Karmen,Prila;Smrcko i Baka hvala vam puno na lijepim riječima
![]() ![]() Baka jel to "radio mileva" radi?Kutije sam poslikala i stavit ću slike...sinoć sam vidjela da je naručiteljica zadovoljna a i ja sam zadovoljna kako sve to na kraju izgleda
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prekrasni su ti etuiji
![]() |
|
![]() |
|
Iris kod kineza,a gdje drugdje
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
e super...moram onda jedan dan do Splita u kupovinu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |