mojih ruku djela..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 12> |
Korisnik | |
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
drago mi je sto si opet u drustvu teta salveta.....krasni radovi morema
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
MOrema zvončići su predivni
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bravo morema...vidim da je akcija "zvončići" bila jako uspješna a i ideja sa tortom za vrtić je odlićna
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja, nikakve gotove torte ne dolaze u obzir. To su uveli ima dvije godine. Ali rođendan nije rođendan bez torte i svjećica. Tek sam se sada uključila i vidjela mnoštvo vaših lijepih komentara. Drago mi je da vam se sviđaju ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Woooooow, tete u vrtiću su sigurno ostale posramljene kraj ovih krasnih radova! Pitam se tko će im odsada bit omiljena mama, hahaha! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
ozdravi ti nama što prije i razveseli nas svojim radovima!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
morema nema te,pa nema
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Baš su me se dojmili ovi tvoji radovi za vrtić...jedan ljepši od drugoga
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasni ukrasi,pogotovo oni sa anđelima,a torta je odlična!što se tiče torte,zar ni ledo torte ne dolaze u obzir?dok su moji klinci išli u vrtić mogle su se donijeti kupovne
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
e da mi je biti u tom vrtiću! ne mogu si ni zamisliti kako su dječica bila sretna i veselila se tolikim ukrasnima. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Torta super.
![]() ![]() Mogu misliti kako su im okice sjajile i kako su se pravili važni kad su donijeli u vrtić tvoje divne ukrase
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme, što je torta medena, prava slavljenička, super si to s rebrastim izvela i cvjeteki i travica su odlični... ima neki meksički štih
![]() A unutra si sigurno sakrila pravu tortu za njupati kad se nije smjela unijeti ![]() A kaj se tiče ukrasića za vrtić, svaka čast i na marljivosti i na izvedbi ![]() sve ove s dječjim motivima su mi neodoljive... ![]() Kolko čujem, radi se po vrtićima i sa salveticama jer sam bakinoj medicinskoj sestri dala nekolko salvetica, molila je jeL imam koju šarenu jer tete uređuju stolčeke u vrtiću njenog sinčića pa svatko treba donijeti par komada... |
|
![]() |
|
rose, hvala.
A ova torta što slijedi je moj dug prema kami, nikako da je stavim, a od rođendana je prošlo skoro dva mjeseca.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
wow,koliko prekrasnih bozićnih radova!
slike okrenes na kompjuteru kako treba pa se onda učitavaju. ja sam sliku ispravila. |
|
![]() |
|
evo me ponovo nakon 1,5 mjesec s vama. Čak sam i zaboravila kako se stavljaju slike, a dok sam našla svoju galeriju e to je već drugi par postola. Ove zvončiće i zvjezdice sam radila klincima za vrtić, svakom po 15 komada. Bila bi ja i više ali uvijek malo vremena, a Božić sve bliži.
Muž kaže da su tete bile oduševljene. On ih je nosio u vrtić budući da me uhvatila neka viroza od utorka sam doma.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slike mi baš i nisu uspjele. Ovu zadnju nemam pojma kako okrenuti. Malo vježbajte vrat lijevo-desno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |