Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 23>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 17:52
ovo plavo je predivnooooooooooooooooo
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 10:38
Ovakvih malih sličica sa cvijećem bilo je jako puno, sve sam podijelila, ostale su samo ove

Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 22:30

predivno

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 19:53
Super, baš originalno Clap, e i hvala ne odgovorima, možda jednom probam i ja...Wink
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 19:42
Evo jedna "blagdanska" slika

Bila mi je nekako blijeda, pa sam onda ispod stakla stavila zlatni papir i sada izgleda ovako

I malo detalja

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 19:35
Evo da odgovorim na pitanja
- Boje za staklo mogu se međusobno miješati pa se tako dobiju razni tonovi.
  Postoji i bezbojna tekućina za razrijeđivanje kojom se dobije još veća   prozirnost boje
- ovo gdje je hrapavo najprije sam na staklo stavila frosty, on daje hrapavost, pa sam onda bojala preko toga.
- sve boje za staklo su prozirne osim crne i bijele, one su neprozirne, pa se i time postigne zgodan efekt

Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 12:55
predivno grožđe mi se fulll sviđa
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 22:12
Otok ma ja više nemam riječi za ove tvoje radove, kako dobiješ ove tonove, preljeve iz svjetlijeg u tamnije, pa ovo što nije glatko (neznam se stručno izraziti). Gledala sam opet iz početka tvoje teme, oni morski konjići su fantastični i kovač, gledala sam i one linkove šablona što si stavila, ima jako interesantnih nacrta Clap 
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 18:29
Nakon dame, malo voća

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 21:30
wow Smile gledala sam unatrag par strana i oduševljena sam Clap
stvarno ti sve ide od ruke Otok Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 20:55
odlicnosmile72
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 11:03
Evo je, moja dama sa frizurom, nacrtana, ispečena i uokvirena

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 07:01
Ma da Maslačak, napravim liker od limuna - limoncelo, pa orahovac, pa u rakiju uguram rutu ili višnje. Kao poklon uvijek pali - domaće piće u ukrašenoj boci.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 22:49
smile227 koji fantasticni radovi..pa ti si stvarno fantasticnasmile58...kako su dobri radovi...neznam sta bi izdvojila...mozda sve!!!!!!!!
a za one slatke boce ta punjenja to su likeri ili...Confused ja ti se ne kuzim al me zainteresiralo... vjerojatno je nesto fino a ja fino volim...pa nisam mogla odoljeti da ne pitam...Wink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 10:49
Nekako sam zaboravila na Sv.Nikolu, a moj nećak donio čizmicu (zapravo čizmu, nije više tako mali)

Izvukla sam se nekako sa ovom sličicom i čokoladom

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 13:12
eto kad ja gledam samo prvih par galerija i propustim ovako neštosmile42naprosto predivno!sve sam pregledala nekoliko puta i smile227oduševila se!prekrasne slike,mozaici divni,svaka čast!smile141
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 09:13
smile39smile39Doslovno. Kako je tema isplivala ovih dana, to sam krenula misleć da je decoupage ili kakav ručni rad.
Kat.rea je dobro napisala: Bože mili kud zađoh...
Pa ti si umjetnica na svjetskom nivou!ClapClapClap
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 08:18
Ajme,ajme,ajme... OTOK, draga, slike su prepreprekrasne... smile68
Kako ja volim netipično izvedene motive, ono "kockasto" drvo s krošnjom u tonovima me apsolutno oduševilo... smile39
Totalno te kužim da ti je u neku ruku bed poklanjati slikice jer "obvezuješ" nekoga da ih ipak izloži negdje u kući,
ali podcjenjuješ njihovu ljepotu, pa nema divnijeg poklona Embarrassed
Ali što se tiče prodaje, iako ne kupujem baš umjetničke stvari jer radije sama nešto kreativno interpretiram, meni cifra oko 100kn zvuči malo za takav trud i tako nešto što je stvarno praktički trajno i ne treba restauraciju nakon dulje vremena...

I jeeedva čekam vidjeti što se to crta, sigurno ćeš biti nezadovoljna ishodom, a mi svi oduševljeni LOL

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 22:05
Aha, sad mi je jasno, tema je bila na krivom mjestu, sda je premještena, pa ispala kao najnovije na forumu.

Crtam nešto, valjda će dobro ispasti
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 22:03
I ja sam još jednom sve pregledala, Otok ovo je prava umetnost, svaka čast, volim mozaik i slikanje na staklu.
Fantastično Clap
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.