moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 27> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motiv je odličan,u zlatnoj boji,odlično file!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
odlično......
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovo je fantasticno!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
maslačak na onoj čaši je rub bio ravan ali sam ja nanijela snijeg na njega pa je on sada neravan jer sam ja zamislila da to sad bude svijećnjak
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
odlično...i motiv je jako neobičan.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
File super ti je ovaj zadnji rad.
Bravo!!!
![]() S tim facetten lakom se može svašta, i ja sam jaaaako zadovoljna.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Joooooj uletjela sam ti u postanje!!!
I ovaj rad ti je oooooodličan.
![]() Uh, kako sam brza, jesi vidjela???
![]() |
|
![]() |
|
brza,brza,najbrža
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasna zimska idila
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,jako ljepo
![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
super je
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Tacna mi je posebna! Super si sve iskombinirala! Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
cure hvala na ljepim riječima one su melem za moju dušu
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasno sve od reda
![]() |
|
![]() |
|
moli pomoć.....jučer sam pekla tanjure i na jednom od njih mi se na par mjesta boja podigla a onda sam išla probati na drugima već prije pečenima i kad jače uprem noktom mogu skidati boju zašto? što sam krivo napravila,pekla sam jedne na 150 C 3o minuta,a ove jučer na 130 C 60 minuta ,na laku piše da se treba peći na 130 C 90 min ,da li je to zbog toga što nisam koristila onu podlogu za staklo ( PRIMER ) ili kako se već zove .voljela bi da mi vi rečete svoja iskustva.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivni radovi! tacna mi je nekako posebna, jako mi se sviđa kako si sve iskombinirala, "uokvirila" sliku... ma super!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Sve je jako lijepo i uredno i sviđa mi se tvoj odabir motiva...baš su mi po guštu. Htjela sam te pitati za zlatnu tacnu vidim nekoliko zlatnih boja ...pa me zanima kakve su to...jer si baš postigla jako dobar efekt s tim kao nijansiranjem.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |