Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 69> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna orhideja, a ježić pod snijegom super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Štefek, pa moraš probat da znaš jel znaš s orhidejama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Orhideje su divne, ali ljepša mi je tvoja zimska bajka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala Flavia
![]() Znaš ,ti si me "zarazila" s tim orhidejama. Ak mi se ova lijepo održi,bum si još koju nabavila. |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Wow Štefek, orhideja je prelijepa...vidim..odma je pala i ukrasna teglica....super! Snježne slike iz vrta su fenomenalne, oduševila me juka! Baš je pravi ježek!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Drage Otok,Bromelija,Kat.rea,Niho,Retriver Sara hvala vam šta ste svratile kod mene i hvala vam na pohvalama
![]() Kat.rea,ružicu bumo vidli na proljeće, kad procvijeta . Meni ti na pakiranju piše da je Blue Parfum,ma glavno da se primi. Niho,kak si ti zamišljaš da bu orhideja tvoja,pa ,bolan imam samo jednu.Jedino čega sada imam previše je snijeg pa ti pošaljem koju prikolicu ![]() Retriver Sara,mene je isto ovaj kristov trn oduševio. Baš mi se sviđa jer stalno cvate ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Štefi draga, evo me, opet sam malo prošetala, malo uživala....
Orhideja ti je prekrasna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Štefi, prekrasno si se ponovila, krasna orhideja, prelijepe Flavijine ruže. Kristov trn neponovljiv u svojoj jednostavnoj i pikavoj ljepoti.
Čarobne fotke snježnog doživljaja,
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma prekrasno bolan ali će ta orhideja jednom biti i moja-----
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
[QUOTE=Flavia]Štefek, Blue Parfum će ti cvasti nešto nalik na ove sličice
Hm, ružu kao na drugoj slici sa ovog linka imam, baš je ta boja, ali koliko se sječam ja sam nju dobila pod Charles de Gaulle.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasna je orhideja,
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koji užitak, prekrasne orhideje i kristov trn tako raskošnih boja i smirujuće slike bjeline u dvorištu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
štefice gdje je orhideja da je vidimo
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
prekrasno cvijeće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne rojžice, zdrave, zelene, a cvijet prekrasan
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefek, bojim se ja da je to takva vrsta...zdrava....moja je zasluga kod njih stvarno minimalna....ti sutra pikni pod flašu (pupoljke si ostaviš u vazici)..a ak se slučajno ne primi, niš se ne sekiraj.....bumo druge godine ponovili...nema frke....
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima kaj vam se sviđaju moje (od Flavie
![]() Flavia,stvarno znaš sa ružama,ove imaju tak lijepo,zdravo,zeleno lišće da im nisu ravne ni one u cvječarama. Ma,samo da mi se bar jedna primi ![]() |
|
![]() |
|
Vidi opet sam tu ali sam malo duže gledala tvoje cvijeće i baš se nauživala
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |