prilina svaštara |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Korisnik | |
luna-ava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
luna-ava hvala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Samo se ti nastavi "igrati" (kako si sama napisala). Poanta i jeste u tome da čovjek kada nešto stvara - ne radi, već se igra.
Onda, igraj se i dalje, a mi ćemo uživati gledajući rezultate tvoje igre.. |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Prilaaa, kak je ovo foricaaa... Volim te bijelo-srebrne stvarčice, a kak je tek super kad se boja privjeska mijenja ovisno koju boju na sebi nosiš taj dan,
baš su kameleonski ![]() Imam jednu takvu tanku žičicu, ali ova mi još tanja djeluje, sigurno je zaigrana, uf... Ja kombiniram i isprobavam tehnike kak mi dođe tako da je meni super kad ne znam kaj će me dočekati u tvojoj galeriji ![]() |
|
![]() |
|
hvala cimicifuga i kami
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Prila tvoja svaštara je predivna
![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Prila savršeno. ali imam jedno pitanje kako praviš ove kuglice od špage????????
|
|
![]() |
|
vanja i bubi12 puno hvala da vam se sviđaju moje petljancije
![]() bubi12 to ti je skroz jednostavno.uzmeš malo deblju špagu ,namočiš je malo u štirku(onu bijelu, nerazrijeđenu)i motaš oko balona koji napušeš na veličinu koju želiš da ti bude kuglica.to se suši oko 24 sata .kad je suho bocneš balon i sprejaš u koju boju želiš.ja sam sprejala zlatnim sprejom.moje su promjera oko 20 cm i ukrašavat će moju terasu koja je natkrivena.baš i nisu za vani jer bi se štirka mogla razmočiti.eto sasvim lako
![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
hvala ja sam to nekad davno polušala ali nije mi išlo. Trebalo je koristiti ljepilo znaći u tebe je bez ljepila?' ako je tako onda sam skontala gdje sam falila
hvala
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Koliko prekrasnih kuglica u tvojoj svaštari.....
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
koje krasne kuglice,a tek kucica..ma predivno je sve
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum,maslačak7
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
konjić je odličan!
![]() |
|
![]() |
|
hvala rose,baš si brza
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |