OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 30> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() Sa ovih nekoliko čestitki želim vam svima veselu i kreativnu Novu godinu Sretno! |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako dobra ideja i super izvedba
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Otok srčeka su che che
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ne stignem se ni vidit.......divno!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasni radovi! pogotovo zadnji rad sa srcima. taj mi se najviše svidio
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Jako lijepo si tu,meni pomalo bljedunjavu salvetu,iskoristila za lijep ukras
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
sviđa mi se, originalno i jednostavno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
bravo sviđa mi se ideja i izvedba
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Lijepa kmbinacija. Da nisi napomenula da je kolaž s različitim materijalima, vjerovala bi da je samo salveta.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
evo još jedne moje kombinacije - salveta + kupovni ukrasi
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Definitivno se više neću hvaliti sa svojim "uradcima".
Pa ti si doista umjetnica. Takmičite se koja je bolja.
Ove slike su preslatke! Treba se i sjetiti i znati napraviti!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisam Mikica, radila sam običnim salvetnim ljepilom, to su mali tanjuri, stavit ću ih na zid dok traju blagdani
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
prelepi su tanjiri sa novogodisnjim motivima,da li si ih radila sa lepilom za porculan?
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ovo s anđelima je odlična ideja!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Jako dobro!!! Tebi cvijeće raste i na tanjurčekima!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ma prekokrasni su ti anđeli,bas su mi se jako svidjeli
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na pohvalama. Kad vidim negdje neki takav detaljčić, onda ga nastojim iskoristiti. A i nekako nemam volje raditi nešto kompliciranije, dugotrajnije. Doći ću ja i u tu fazu ...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Ideja s anđelima odlična, prekrasni su
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |