Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 184> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad si me baš razveselila sa ovim krasnim ružama
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Big Mama tješim se starim slikama, i žalim nad onim što sam upropastila. Dobro je da nije sve upropašteno, jer penjačica je bila u proljeće ošišana do dna, jedna ruža podivljala ![]() Što sam napravila ću tek vidjeti u 6. ili 7. mjesecu , ovisi od vremenskih prilika. Hvala na pohvali ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ova krasotica je dala samo jedan cvijet i podivljala, a ja joj pomagala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ona roza niska.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
smrckica, kod tebe i dalje sve prekrasno...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pazi sad ovo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo ne znam koja je ruža , samo znam da je jako niska.
![]() |
|
![]() |
|
Otok, Bromi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
čekam te
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moje ruže ovo ljeto
Penjačica, mala ali slatka ![]() ![]() Ovo je žuta ruža mjesečarka od Topalovića, kupljena u poljoprivrednoj u Delnicama 29 kn. ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad znam gdje ćemo na zimovanje
![]() |
|
![]() |
|
Evo me Bromice stižemmmmm
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
draga kod tebe prava zimska idila, nadam se da ćeš poslati malo snijega i u ove moje krajeve radovala bih se snježnom Božiću
![]() |
|
![]() |
|
Ma Proljećence radujemo se Božiću, pa smo u elementu.
Bude mi žao što današnja djeca nemaju djetinjstvo kao mi. ![]() Moj zadnj skafander ( iako nisam više mogla ući u njega) sam čuvala dugo, ako se slučajno bacim u klizačke vode ![]() ![]() Mislim da i današnji roditelji trebaju dati malo više od sebe za djecu, odvest ih u prirodu, a ne maxtv. ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma super mi je doći na tvoju temu.Tu se navelike piše o ružama, koje obožavam, ugodna atmosfera i još što šta naučim novoga...pa kud ćeš bolje.
A što se tiče snijega....da li smo mi to skupa odrastale??? Čitam tvoj post i mislim si pa to nije moguće...doduše ovaj "bob" mi nije poznat ali sve ostalo da.
A moj sin....mislim da se ne zna igrati kao što smo se mi igrali...on se malo sanjka ( zabundan u skafander) na livati iza kuće i onda uzme svoje "famozne " tačke i lopatu i kupi snijeg u tačke i prevozi po livadi....daj si to zamisli...ima vremena cijelo ljeto za igrati se sa tačkama i lopatama a on to nastavi i zimi!!!
Uh, oprosti, malo sam se raspisala....
![]() |
|
![]() |
|
Hoja nisam je prvu godinu ni šišala, tek u jesen ili proljeće. Jednostavno nije prvu godinu cvjetala. Možda joj nisam dala ni hranjiva koje je tražila za cvjetanje. Tek sam ovu godinu mislim od tebe( sad sam se sjetila) i saznala da je ne smijem šišati, ti si zaslužna da je narasla
![]() Šteta za ružicu, da sam je bar posjetila noću ![]() |
|
![]() |
|
Samo ti piši
![]() Moja penjačica je bijela i drugačiji cvijet od normalnih. Ako nađem stavit ću sliku. Meni je bila lijepa, valjda što je moja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš mi je dobro mudro šutiti i koristiti odgovore na tvoja pitanja.
Ja sam imala jednu ružu koju sam uredno šišala godinama i nikada nije cvala. A onda sam se naljutila na nju i ostavila je nek se "sama šiša". I procvala je.
Tek tada sam skužila da je penjačica. Sad imam ispred sebe super savjete, a ruža je u ovim kopanjima najvjerovatnije platila glavom.
A moglo nam je biti tako dobro
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrckić
![]() Ruže koje možeš "savijati" po želji su rambler ruže. To su penjačice (ili puzavice, kako ih tko zove) u pravilu bez trnja i podatnih su grana koje možeš savijati po želji. Jedina im je mana što cvatu u većini slučajeva samo jednom u sezoni. Međutim....ima i ramblerica koje cvatu višekratno, što bi tebi bio bolji izbor....ima roza sorte "Super Dorothy" i bijela "White Dorothy"...ima ih u vrtlariji Horvat. Za crvene ili žute ramblerice koje bi cvale višekratno neznam, ali ja sam od Jagode dobila pelcere krasne žute ramblerice "Lady Banks Yellow" i nadam se da će se bar jedna primiti. Ta mi je ruža predivna, bez obzira što je jednokratne cvatnje (u trajanju nekih 4 tjedna). Uf jesam se raspisala!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |