maslacak7-moj pocetak |
Odgovori | Stranica <1 89101112 14> |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure
|
|
Sponzorirani linkovi | |
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tanjur je prava proljetna rapsodija
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno, ali ovaj tanjurić me oduševio. Prekrasan motiv. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo nesto novih radova...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lilly71 hvala na posjeti...a slonica sam dobila od cura...iskreno neznam od koga...rado bi ti poslala al samo jednu salvetu sam imala...
kaća43 ma hvala tebi ...da nije i tvojih salvetica i jos od nekih cura nebi ja nista radila... |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
snjegovici,slonic,ma krasno,preljepo si sve napravila
|
|
Lilly71
Novo sjeme Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....predivni radovi....Afrika, slonovi... moje omiljene teme...molim te, gdje si "nabavila" slonove?
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hahaha..ma nece ti to mene Dorina... a da mogu zaraditi barem za materijal super...ionako ne radim pa bi mi dobro doslo...al mozda u buducnosti...
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo maslacak nek ti se skupi oveća svota
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala frezija
evo danas moj prvi rad prodan...jejejejeje |
|
frezija
Već proklijao Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su ti super, ja bi ipak izdvojila ove radove sa zimskim motivima... oni su mi krasni.... Bravo
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rosa2 ovo si super rekla...hvala sto ti se svidaju radovi...
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svjecnjak je predivan ja obozavam plavu boju ,al i slonici su fantasticni jel nisu preteski za kutiju
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure... trudim se... malo mi fale materijala pa moram naruciti,al ideja imam i volje sto je najbitnije...kupim inspiracije od vas pa odmah jurim raditi dalje....
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maslačak odlični radovi, ali kutijica za nakit mi je
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutija je odlična i super mi je što si se potrudila i iznutra ju sjajno odradila....a svječnjak je presladak
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutija je super!odlični sviječnjak!sve 5
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala anđelka...mucila sam se s njom,jer sam htjela da mi ispadne lijepo...
ovo sa strane flekice smede sam obrisala sad tek vidim da nisam sliku novu stavila.....al zadovoljna sam konacnim izgledom...dok se skroz posusi, jer je od kartona jos dolazi lak za sjaj... |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviječnjak je super,ali kutija je moj favorit! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |