mumicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 29> |
Korisnik | |
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 11:38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje evo napokon sam i ja uspjela prebaciti nešto slika, imam ih jako puno pa malo po malo vidjet ćete sve
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mumice pa ovo je prava eksplozija radova
![]() |
|
![]() |
|
Ma imam ja toga još ali moram poslati, hvala na pozitivnim komentarima
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jednostavno mi na drugi način ne uspjeva, možda da promjenim preglednik slika?????????????
|
|
![]() |
|
ove slike su radene na plocama od lesonita a stolice su stare preko 100 godina i skinute sa tavana
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Mumica, dobro došla
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
stari tanjur sam posprejala sa zlatnim spejom, poslije sam sredinu premazala s lakom za raspucavanje i nakon susenja nanjela spuzvicom krem boju i na kraju salveta
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Tanjur je stvarno prekrasan! Preporučila bi ti da ga premažeš lakom za porculan i ispečeš, tako da ti se kod pranja ne skida boja
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasni su ti radovi
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Dobrodošla!
A kaj bi se meni drugo najviše svidjelo, nego (pra)stari obnovljeni stolci ![]() I ona teglica s tulipanima mi je zapela za oko, baš se uklopio motiv u oblik... Intrigira me od čeg su oni cvjetići u narančasto-bijelom buketu? ne vidi se baš dovoljno blizu pa ne znam pogoditi... |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticni radovi...
![]() svaka cast... ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Još jedna galerija u kojoj će biti hrpa ljiepih radova...meni su teglice posebno lijepe....i naravno stolica
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
dobro došla među kreativce, imaš puno potencijala... samo naprijed dalje...
jako su me se dojmili ovi mali kalići za cvijeće... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
šta reći nego bravo a
![]() |
|
![]() |
|
draga kami buketić je od krep papira
hvala vam drage moje na podršci, upravo radim svoj prvi rad od hladnog porculana i kad bude gotov šaljem slike |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
mumice dobro dosla ,radovi su ti svi redom preljepi
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Lijepi i raznoliki radovi.......sviđa mi se
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |