Sasafras nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antun007. Imam je ali kao što rekoh, nisam još raskomadao ukrasne tikve pa da ne šaljem dva puta a nije sila za sijanje.
|
|
Ništa mi ne pada na pamet
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
Poslano za Željka23, Horti i nata07.
|
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hvala!javim se kada stigne!
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
stigle sjemenke tikve, hvala sasafras!!!!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Stigla pošiljka danas!
Hvala ti puno!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sasafras, imaš li još koju sjemenku špinata? ako smijem pitati, koje je boje pasiflora?
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Imam špinata. Pošalji adresu.
Pasiflora je caereula ili kako se već piše. Bijela s plavkastim. Staviti ću sliku cvijeta koji sam slikao 15.11. Nisam se mogao načuditi cvijetu u to doba godine s obziromda da nisam na moru.
Imam jeno 20 sjemenki Nigelle damascene pa mogu podijeliti na 4 paketića pa ako je neko zainteresiran.
|
|
|
|
![]() |
|
Stigla Nigella Sativa oliti Čurukot. Imam nešto sjemena za podijeliti pa ako je neko zainteresiran.
|
|
|
|
![]() |
|
Poslano za :
-Kontesa
-Floraifauna
-Karmela
-Bigmama
Ukrasne tikvice još nisam sve sredio.
Jel ima neko:
-Lantane
-Krompirko
-Buhač
-Crnoku suzan
-Čubar
|
|
|
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
ja bi špinat i pasifloru ako ti je još što ostalo,a imam nešto sjemena lantane i crnooke suzane pa mogu podijeliti s tobom
|
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
Pozdrav sasafras
Hvala na sjemenkama,stigle su!! Izgleda da sam izgubila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MGrubi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 31 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
mogu li zamoliti za malo sjemena ljupčeca i novozelendskog špinata? :)
trebam samo malo da skupim sjeme za sljedeću godinu |
|
autosjedalica glavu čuva
|
|
![]() |
|
MGrubi pošalji adresu na PP
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |