Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj pocetak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj pocetak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 14>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 14:46
drvca su mi jako zanimljiva... super su...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 14:49
...bome si bila vrijedna dragi Maslačku  ...sve je prelijepo, naročito stolica, tanjur s kalama i ona pločica s motivom kućice u snijegu i 3D kuglicama, predivni radovi, a stabalca sam ti već ishvalila u Raznim hobijima, no dodajem i ovdje...predivna su, odličan spoj kamena, žice i perlica....
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 19:20
mnataša1,primavera hvala punosmile78...trudim se najbolje sto znam...puno mi pomaze sto tu citam i kupim ideje kako sta treba raditi...znam da sam jos pocetnik al uzivam prckat rukama...
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 16:50
Baš lijepa drvca !!!
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 21:33
maslina55smile78...nova su u izradi kao i neki radovi pa cu staviti sve skupa...

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 21:51
Prekrasno maslačak, ideja je super, a realizacija još i bolja, trebao bi biti lijepi suvenir s mora Clap
život je more
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2009 u 21:52
hvala lantanasmile79
jos cekam zicu pa cu ih malo pojacati...nemam toliko zice a u svako drvce dosta ide... 
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 19:45
evo nesto novih radova...svrbe me prsti pa stalno nesto radim...LOL
svijecnjak
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 19:46
kutija za nakit...
prednji dio je 3d..

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 20:03
Sviječnjak je super,ali kutija je moj favorit! Bravo!
ANĐELKA
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 20:12
hvala anđelkasmile78...mucila sam se s njom,jer sam htjela da mi ispadne lijepo...
ovo sa strane flekice smede sam obrisala sad tek vidim da nisam sliku novu stavila.....al zadovoljna sam konacnim izgledom...dok se skroz posusi, jer je od kartona jos dolazi lak za sjaj...
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 22:14
kutija je super!odlični sviječnjak!sve 5smile141
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 08:39
Kutija je odlična i super mi je što si se potrudila i iznutra ju sjajno odradila....a svječnjak je presladaksmile79
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 09:19
Maslačak odlični radovi, ali kutijica za nakit mi je smile71
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 12:08
...i dobro da te svrbe prstići jer su radovi prekrasni, naročito kutija koju si odlično obradila i izvana i iznutra... Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 13:28
hvala curesmile79... trudim se... malo mi fale materijala pa moram naruciti,al ideja imam i volje sto je najbitnije...kupim inspiracije od vas pa odmah jurim raditi dalje....
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 20:05
svjecnjak je predivan ja obozavam plavu boju ,al i slonici su fantasticni jel nisu preteski za kutijuLOLLOLLOLLOLWink
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 00:36
rosa2 ovo si super rekla...smile156hvala sto ti se svidaju radovi...
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 08:26
 Radovi su ti super, ja bi ipak izdvojila ove radove sa zimskim motivima... oni su mi krasni.... Bravosmile78
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 12:44
hvala frezija smile78
evo danas moj prvi rad prodan...jejejejejesmile128
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.