Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 25> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok skakavca sam sredila,malom ga bilo žao ali što se mora mora se!
Hoya,Kontesaa,Triša,nichll=),Anaida,Štefica hvala vam na posjeti i pohvalama,ja se trudim koliko mogu da imam što više raznog cvijeća,ali malo mi je prostora za ono što bi ja htjela. Flavia preselila sam Twistera pa ćemo vidjeti kako će reagirati,ima nekih grana što su potpuno propale,ali iz sredine tjera nove grane!!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Kao što kaže ona pjesma"sve su ostalo nijanse"
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma kako su bolan prekrasne -
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Je Niho prekrasne su godi im ovo toplo i vlažno vrijeme pa bujaju na očigled,samo se nadam da neće najednom zahladiti kao prošle godine pa su se malo "pofurile",ali oporavile su se.Kod mene za sad sve zeleno osim bugice koja je sva požutila i ostala bez lišća!!!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
stvarno je sve lijepo, a što se tiće bugice i na mojoj su popadali svi listovi a evo krenuli cvijetovi tako će vjerajotno i tvojoj,
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lika, super za twistera da tjera nove grančice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Maćuhice super izgledaju!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Još jednom moram pohvaliti tvoje mačuhice
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo opet sam malo ušla -i opet mooram pohvaliti tvoje maćuhice jako lijepa boja -prekrasna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ja sam ti na petom katu,iznad mene samo nebo a ispod mene čangrizavi susjedi,tako da moram paziti kad zaljevam cvijeće jer se bune.U ovo doba niti jedan kat nema sunce nakon tri sata a kod mene sve osunčano,pa neka im baš!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
macuhice
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da su u ovo doba u našem vrtu samo maćuhice bio bi prekrasan, kao i ovaj tvoj dio.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
I njih dvijemsu sa kavice dobro se drže i puštaju nove grančice iako je ova ljubičasta malo kilavila
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lijepo Lika, skakavci otputovali, ostale preslatke maćuhice.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti i pohvalama.Noćas je kod mene puhalo olujno jugo,u 4 sata po noći sam skupljala pobacane pitare,bacilo mi čak i moju cikasicu ali sreća da ima žilave listove,jutros je sav balkon bio pun zemlje!!!Za sad mi se čini da nema štete ali vidjet ćemo za par dana kad dođu malo sebi od šoka!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo moje male "očerupanice" ostalo još samo nekoliko listića i na vrhovima par cvjetića.Ono sa strane je puzajuća dupla pelargonija bordo boje,samo mi je ona ostala od prošle godine i odlično se razgranala.
![]() |
|
![]() |
|
E moja Niho,a tima koji ne piju treba platiti u naturi.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |