Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 22> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
čestitam za narudžbu...i baš je lijepa tacna
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
E OTOK i meni je ta najljepša i najdraža i teško mi se s njom rastati, a nastala je u trenutku nedostatka vremena i najžešće inspiracije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nisam baš redovno pregledavala radove (iako čipku i gaće nisam propustila
![]() A vidim da polako kreće i biznis, bravo ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Hvala ti kaćo i riječi ti se pozlatile, meni najbitnije da se zabavljam, opuštam, radim kaj volim i k tome još i razveselim ljude.
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() tacna je super,superrrrrrrrrrrrrr ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i ja i ja
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlična je! nadam se da ce nakon ovoga biti još naruđbi!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo si prekrasno rekla, počinjemo večeras ![]() ![]() ![]() Hvala anastazija uljepšala si mi odlazak s posla domeka ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajme šta ste vi svašta nabrbljale...
ja ću reći samo ovo: rokovnici pre-dob-ri!
i ajmo sad svi...gaće dole i u nove kreativne avanture!!!!
|
|
![]() |
|
Curke drage svaki komentar me razveseli i daje mi krila (a red bulla nigdi)
![]() A i zeka peka mi je super s vama ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
I bez Harmice inspiracija i dosjetljivost je za deset! Rokovnici su prekrasni, odlična ideja za poklone. Predstojeći praznici traže originalne ideje, a bogmeč ovdje ih ni falilio.
|
|
![]() |
|
E niti ja nemerem danas isto rasprodana, a sniženja nije bilo
![]() Bumo se već dogovorile, idem uvijek s onim u 17.26 za Harmicu, pa ak hoćeš moremo i tam trgnuti za bolju inspiraciju svaka jedan MGP ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A oko koliko sati si inače na Vrapču?
I ja ti ponekad idem vlakom...
![]() |
|
![]() |
|
E proljeće onda ja danas kad idem doma siđem s vlaka u Vrapču pa se najdemo?
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Eh da, piramida je spomenula i psihijatriju...ja vas sve dočekujem na Vrapču...ja sam naime već tamo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina prvo ću ti pohvaliti radove, naime ne znam šta izdvojiti jer su svi prekrasni.
Također ti hvala za ideju sa čipkom.
Ili bolje rečeno mislim da ćemo poharati kineske kvalitetne čipke.
A i moja svekrva toga ima na bacanje, još će se žena oduševiti kada je zatražim neki komad ( do sada sam je uredno i kulturno odbijala)
![]() I da ne dužim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala curke, najbolje ste
![]() A jel vidite kud su nas odvele samo jedne gaće ? ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |