Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U 2K sam utrljavala zlatnu uljanu boju, ali nikako to nisam mogla uhvatiti fotkom, jako teško...
![]() Drago mi je da vam se sviđaju moje "dječje" kutijice, fotke još jedne su u pripremi! Moram priznati da sam u početku bila malo skeptična prema tim kartonskim kutijicama, ali su se pokazale veoma dobre! Curke, jedino jaaaako pazite kada ih kupujete - nekima poklopci nisu baš ravni pa stoje krivo, nekima su udubljene stranice i tako... Treba ih jako dobro pregledati! Eto, jedino se ne moraju brusiti kao drvene... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
krasne kutijice....ova za Kami mi je baš nekako za Kami
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
A znaš da ih imam... Sređujem sve, polako... Ne može sve odjednom! Malo - pomalo je slađe!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
dobro si ti zakopčala s dugmićem ove kutijice, ali ajde daj još radova. nemoj nam sad tu dijeliti na kapaljku. jedan danas, pa možda jedan sutra... priznaj da imaš još...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...tko veli da ovi radovi neće završiti na NG-u ??? ...si zaboravila na sloneka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
pregledala blog,krasne radove imas...jedva cekam nove radove !!!!
|
|
![]() |
|
Ajme, koja nestrpljivica! Sve sam pažljivo fotkala i na dar sam ispod bora dobila (za toliko uloženi trud) veeeeeliki tripod (iliti stalak) za fotić!!! Htjela sam mali stolni, ono visine 30ak cm da lakše fotkam radove, a dobila od 130 cm kao da idem fotkati aligatore za National Geographic!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Hoćemo još! Hoćemo još! Eto kako dobre fotografije bolje dočaraju ljepotu tvojih uradaka, čak su i boje prirodne...
Ajmo poklone familiji na sunce...Nemoj reć da nisi niš u zadnji tren pofotkala ili drito kad su ih otvarali i omotavali... ![]() (Inače, jedan od onih cofleka je otišao jednom zeki za rep ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Nastavak sa kutijicama... Ova sa preeeeeslatkim zekom je otišla u ruki prijateljici koja ima malog sina - njemu sam namijenila kutijicu, a njoj koraljne naušnice (veće slika u galeriji nakita - opet!)...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Od svih obveza i zaduženja i poslova nisam stigla ni staviti svoje radove u galeriju... Svaki put mi se dogodi da ju jedva pronađem što zapravo puno govori...
![]() Najprije ću postirati swap radove - jedna kutijica i broš od filca (veće slikice sam stavila u pripadajuću galeriju nakita). Napravila sam i mali prikaz kako sam radila kutijicu, ništa novo ili posebno, ali možete to potražiti na mojim bla - bla stranicama (čitaj: mom blogu)... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Izzy, savršeno, kao i uvijek!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Obrisala...
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
briši inbox!
sad sam uzalud tipkala...
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
tanjur je predivan! super mi je vidit ovako nešto, lijepo, neobično. što da ti još kažem kad su sve već rekle prije mene.
|
|
![]() |
|
@Anastazija - onda, jel' valjda šta ta knjiga? Posudiš mi je jednom prilikom, baš me zanima... Ma ne bih ja preskočila Božić, šta ti je! Pogotovo onaj dio oko kolačića i tih stvari...
![]() @maslačak7 - znači imaš sve preduvjete, a za dragog ćemo naći dovoljno veliku kutiju pa ga kažnjavaj po potrebi! ![]() Maslina, Lantana, Otok, Sasha - hvala na lijepim riječima! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
izzy tanjur je stvarno predivan! jednostavno cu reci samo to jer je svaka riječ suvišna, djelo govori za sebe!
I nemaš pojma koliko me veseli vidjeti nešto nebožićno!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koliko ljepote ima na ovim tvojim stranicama!
A tanjur? Podsjetio me da sam nekad sakupljala sloniće, pa sam ih izvukla iz zaborava i baš su mi lijepi. Još kad bi im se pridružio ovakav tanjur.... ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Tanjur je fantastičan, boje su tako tople i skladne, ma cijela kompozicija je super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |