Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 56> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jakao, jako lijepo, ali svijeća mi je ono......naj, naj!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Prekrasno! Kao i uvijek kod tebe, stvarno... Hm, dvoumim se između tanjura i pločice za vrata...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je..daj mi reci molim te kako si radila svijeću..ja bih voljela oslikavati svijeće
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
saara...prelijepa mi je pločica sa djevojčicom pred pekarnom...i svijeća i svašta nešto...vrijedna , draga , i talentirana naša saara.
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Hvala tetice drage.
Pjat nije neka mudrolija. Rađen je "s leđa". Prvo raspucavanje (medium), pa utrljan zlatni prah, pa utapkana zlatna i modra boja.
Što se svijeće tiče radila sam je na radionici. Nismo imali ljepilo za svijeće lijepili smo običnim. Kad lijepiš običnim onda valjda pucka kad gori. Princip je isti. Samo baš, baš bijele podloge možeš čupkat, ostalo koliko sam shvatila samo režeš. Postoje i lineri na bazi voska koji se koriste za svijeće.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Tanjur je savršen!
Na prvi pogled mi se učinilo kao da je classic 2k, hvala na objašnjenju.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Hvala tetice. Raduje me svaka pohvala. Kaća to je samo bijeli akril jedan sloj i preko ljepilo. Na staklu izgleda kao nešto posebno. Samo boja.
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Meni je ovaj tanjurić-zdjelica jako ćeće...
![]() |
|
![]() |
|
Evo i novih za kvake
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super radovi! Ove bobice na božikovini su obojane kuglice stiropora?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
aaaaaa... baš si ih lijepo skombinirala...divota...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Nije draga. To je liner crveni i na njemu samt puder koji izgleda nažalost prestaju proizvodit.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Saara ovo ti je čista divota is uper ideja
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Saara, radovi su za 10!!!!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
originalno i predivno,a motivi su ti mrak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Plavi tanjur u tvom stilu,baš poseban!Mali tanjurić sa ružicama,presladak!!!
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve super,odlicno al onaj mali tanjuric sa ruzicama je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |