Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 22> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad moram natrag na prvu stranicu da dobro vidim radove još jednom... gaće i čipka svoje učinile!!!
Predivni radovi... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
predivni radovi a u onaj prvi rokovnik sam se
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hmmmmm mislim da ću morat na tavan u pregledavanje....sjetila sam se nekih kombineta što mi je mama kupovala a ja ih nikad nisam obukla....možda na kraju nečem i posluže
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
O, kako sam se sad nasmijala s tim gaćama ( i bez njih, ma koliko god to čudno zvučalo!!!)!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
s gacama ili bez njih ... rokovnici su ti prekrasni
![]() (hm, jel se to meni cini ili ovo "bez gaca" zvuci jako cudno? ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Vidim da su sad i gaće u upotrebi.Da nekom tko nije upoznat sa decoupageom i ostalim raznim tehnikama počnemo pričat koje sve rekvizite koristimo,mislim da bi nas poslali na psihijatriju
![]() Uglavnom,odlično iskorištene gaće! |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Osim gaća stradale su i stare jastučnice s čipkom i tak ima svega
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Tange? pa ja se cijeli život borim da mi gaće ne ulaze u ......
![]() A za čipku ne brini,lepoglavsku ću čuvati ko oko u glavi.Rosa2 jesi čulaaaa!!!!
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Idem do kineza po xxl veličinu
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
I Mare, MOLIM TE, par ti je rosa2 tako da znamo da ćeš dobit sigurno diiivnu lepoglavsku čipku za swap i da se nisi usudila sprejati preko nje!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Tangi u kineskom po 5 kuna koliko hoćeš!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
nemam ni ja zavjesa,a bome ni čipkastih gaćica......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
rokovnik za recepte je prekrasan, ali i ova pločica sa tulipanima...... moram pod hitno probati nešto slično
|
|
![]() |
|
Izzy
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nemoguće ste! A tko bi vas normalan spriječio?!?!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valisa takve smo ti dorina i ja....ko one dvije iz vica što su bile 20 god. zajedno u zatvoru.......gdje god se sretnemo po forumu krene priča....a ti samo uskoči kad nas negdje snimiš u punom naletu
![]() Privatan brblj?može,može
|
|
![]() |
|
Mare e da ta legendarna rečenica.......
ValliSa vidim i ti si jedna od nas...... Morat ćemo negdi privatno brbljati....... |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Rolovnici su me oduševili, prekrasni...a dobro mi sjela i razmjena komentara s marom...super ste
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |