Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 113>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 20:28
Hallo where are you???

Mare upravo si mislim šta bih mogla pojesti uz komp, a ti mi spomeneš uštipke!!!
Za kaznu....mislila sam ti reći da ih staviš tu, ali onda će mi biti još gore...Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 20:26
Pečem uštipke,kad završim stavit ću vam sliku da gledatesmile96
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 20:24
Ajde na engleskom majstorice da te vidim! smile138
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 20:23
Kuc - kuc!
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 20:19
Hallo jemand zu Hause???Wink
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 17:20
Sad sam i haker,joj,joj,kaj sve te ženske ne buju izmislile.Wink
U zadnje vrijeme ne stignem na sve teme,nemrem stavit slikice,ono malo kaj sam mackala,nikak da se prešaltam u božićno raspoloženje...sve mi je nakak naopačke(valjda kak i ja).
Iskreno se nadam da mi bude druga godina bar malo bolja,ba budem opet mogla na potpomognutu,da bude mm našao nekakav posao,da se nećemo stalno borit s tim novcima....valjda nebude još gore.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 08:43
Nema problema piramida je "haker" sve našla i zahvalila curama na lijepim željama....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 08:42
LOLJoooj izzy i ja se nadam da si neće pobrisati temu zabunom LOL
Možda ne bi bilo loše da joj prekopiramo temu ovdje u chat, da se tamo ne muči... mada je često u cvjetnom u zadnje vrijeme i na kavicama i to mi je super...
Bravo PiramidaWink
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 17:51
Poslala sam Piramidi pp u slučaju da ne nađe temu sa željama za njen rođendan, bilo bi to jako žalosno... Ima link pa će naći naše želje! Embarrassed Valjda neće ništa pobrisati ili se, recimo, zbuniti! Confused Ipak je to naša Piramida na djelu! LOL
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 15:11
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Drage moje može li mi netko pomoći. Naime, znam da je netko ubacio ovdje negdje na forumu link gdje su oni crno - bijeli barokni motivi tipa tete u krinolinama i dečki koji (još) ljube ruke.  Nikako ih ne mogu pronaći.

Karmen ja ti na žalost ne mogu pomoći, ali sam sigurna da će netko priskočiti u pomoć.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 15:10
Curke, danas nam Piramida ima rođendan,

pa evo...tko želi može joj naravno čestitati u temi predviđenoj za to koja se nalazi u brbljaonici ( za nove članove koji još ne znaju).

A ti Piramida izvoliš otići također na tu temi i izvoliš pogledati koliko čestitara imaš!!!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 13:35
Drage moje može li mi netko pomoći. Naime, znam da je netko ubacio ovdje negdje na forumu link gdje su oni crno - bijeli barokni motivi tipa tete u krinolinama i dečki koji (još) ljube ruke.  Nikako ih ne mogu pronaći.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 11:35
iris avatar je odličan,kaća link je zanimljiv Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 11:34
nismo se jos razbijezale,bar ja nesmile198..da bar jesan,odavno mi je vec mjesto negdje drugdje
uh,ne spominjismile101,gadno li je bit ovisnikUnhappy
smile96(mala stopala,sudoper)
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 10:59
sad ste se već sigurno razbježale sa kave. nisam ja baš tak dugo spavala ali imam nekih tehničkih problema sa modemom pa dok sam porazgovarala sa službom za korisnike... ali sad sam tu. imam kavu, smile101(kaća da ti pošaljem koju na pp?) i sad mogu malo pregledati tko je šta radio a onda u kuhinju gdje mi je i mjesto LOLLOLLOL

kad sam već kod kuhinje...znate zašto žene imaju manja stopala?  da mogu stati bliže sudoperu! smile156tako kažu neki....
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 10:38
baš zgodno...samo nisu snimili onoj morskog psića što kruži okolo Tongue
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 10:30
jutrooooooooo,evo i mene sasmile142,a bolje bi mi pasalo smile135,jer mi ponestalosmile101
evo nesto lijepo, da vam bude malo toplije u ove zimske daneWink
http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=1&pv=3152146

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 09:43
avatar je bio na godišnjem odmoru...dosadilo mu čučati u toj kockici LOL 
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 09:39
Iris,a di ti je avatar?
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 09:33
jutroooo....taman se spremam popiti drugu...jedan mi nije bila dovoljna Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.