Rajska ptica - Strelitzia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
maya ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
maya neznam kolika je bila sadnica, ali mi je cijena jako visoka. U OS u emmezzeti je prije nekoliko dana bilo malih sadnica strelicije po 47 kn.
|
|
![]() |
|
maya ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
Kod nas nisam nigdje mogla naci sjeme.U jednom rasadniku sam nasla sadnicu po cijeni od 50 eura.MM je pobjegao iz rasadnika,a ja je kupujem sljedece godine-sigurno.
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Pre dva dana sam posijao još 6 semenki, od prvog sijanja 6 semenki nikle su 4 biljke, ali se nadam da će ih biti još, jer neke semenke se aktiviraju znatno kasnije.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Strelicije proizvedene iz semena cvetaju nakon 6 godina, ja imam 3 male biljčice od prošle godine i dve semenke su dale ponike ove godine.
Ne vidim razlog da ova tema bude u egzotičnom grmlju i drveću, jer strelicija nije ni grm ni drvo. |
|
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
U MBM-a u sklopu Kauflanda isto tako bude prigodnih rasprodaja samo eto treba naletiti a za ove strelicije i sl. cjene ubuduce ostaljajte obavjesti da svi vidimo i krenemo na vrijeme :)
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
20 kn???? Pa ja ju nigdje nisam vidjela ispod 100 kn. Branka stvarno si srećković već sam ti to čini mi se za streliciju rekla.
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
evo da prokomentiram ja sam prošle godine kupila u zadru u mbm teglu sa dvije strelicije zajedno (reginae). uredno je zalijevam jednom tjedno . vrlo sam zadovoljna njezinim rastom te očekujem da će me nagaditi svojim prekrasnim cvijetom , ako treba čekat ću nije važno samo dok ureno raste . do sad nisam imala nikakvih problema,listovi su zdravi sjajni bez ikakvih flekova ili slično . inače sam ju platila 20 kn na rasprodaji u 8 mj. prošle godine
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Imam 2 sjemenke a vidicu oce bit srece.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Da ju imam čekala bi ja i 5 godina, ali nikako da naletim na sjeme, a mlade biljke su jako skupe ili ja nisam imala sreće da naletim na one povoljne. |
|
![]() |
|
Meni su super a voljela bi imati i sve ostale boje osim narancaste. Imam neka zrna narancaste strelicije a evo cekam ljeto pa da probam.
|
|
![]() |
|
agava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Jeli istina da one procvjetaju tek nakon 3 godine?/ pod uvjetom da ih se ne presađuje/
|
|
![]() |
|
patuljak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 76 |
Vidjela sam ovaj cvijet, ali uopće nisam sa njim ništa posebno oduševljena!
![]() 100 ljudi 100 ćudi! |
|
![]() |
|
Sa saksijom u kancelariju na 27 stepeni, onda niče i ono što nije planiralo...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
TeaK toliko je sjemenki posijano da ima za cijeli forum
![]() Neki dan sam opet gledao i sjemenke su nabubrile..znaci da su ok...a jos uvijek sute
![]() Voki,daj nam strucno misljenje?
|
|
![]() |
|
Plešem ples za nicanje, a i jako dugo pamtim, tako da se nečeš izvuči. |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
voki
![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Moje su reginae, bar je tako pisalo na pakovanju. Ako prežive ovu zimu, možemo se dogovoriti za transport, jelda Teak? Pa nema smisla ja da imam 3, a ti ni jednu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
E Voki,sto reci nego BRAVO
![]() Tea,ako moje niknu,imas i reginae i nicolai sortu..(drzimo fige da izniknu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |