Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 22> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da bar mm nosi čipkaste bokserice kak bi to tek zgodno bilo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Pa kupi mu....moš zamislit njegovu facu
![]() ![]() ![]() Sporo ili nikako mi se ne otvaraji smajlići pa traje dok dođe do tog ležećeg......zato koristim ove iz prvog reda
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Joj već zamišljam facu i valjam se po podu
![]() A zamisli kad bi bilo čipkaso-leopardasti uzorak, to bi bilo ludilo ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
WOW to je već hard core......ne bi ja o tome,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
je je i ja isto, samo imam malo uvrnutu maštu
![]() Uvijek mi padne na pamet slika iz filma Štefica Cvek u raljam života..... |
|
![]() |
|
Jel misliš na onu legendarnu rečenicu ....sad ću da jedem......
Mogle bi ti i ja skupa s tobom,zajedno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Rolovnici su me oduševili, prekrasni...a dobro mi sjela i razmjena komentara s marom...super ste
![]() |
|
![]() |
|
Mare e da ta legendarna rečenica.......
ValliSa vidim i ti si jedna od nas...... Morat ćemo negdi privatno brbljati....... |
|
![]() |
|
valisa takve smo ti dorina i ja....ko one dvije iz vica što su bile 20 god. zajedno u zatvoru.......gdje god se sretnemo po forumu krene priča....a ti samo uskoči kad nas negdje snimiš u punom naletu
![]() Privatan brblj?može,može
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Nemoguće ste! A tko bi vas normalan spriječio?!?!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
rokovnik za recepte je prekrasan, ali i ova pločica sa tulipanima...... moram pod hitno probati nešto slično
|
|
![]() |
|
nemam ni ja zavjesa,a bome ni čipkastih gaćica......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Tangi u kineskom po 5 kuna koliko hoćeš!
![]() |
|
![]() |
|
I Mare, MOLIM TE, par ti je rosa2 tako da znamo da ćeš dobit sigurno diiivnu lepoglavsku čipku za swap i da se nisi usudila sprejati preko nje!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Idem do kineza po xxl veličinu
![]() |
|
![]() |
|
Tange? pa ja se cijeli život borim da mi gaće ne ulaze u ......
![]() A za čipku ne brini,lepoglavsku ću čuvati ko oko u glavi.Rosa2 jesi čulaaaa!!!!
|
|
![]() |
|
Osim gaća stradale su i stare jastučnice s čipkom i tak ima svega
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |