No.1 Božićni swap 2009. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 18> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Rose, ti si naša dežurna dobra vila!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja sam dobrovoljka
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Mikica, oprostit ćemo ti jer si nova! ![]() CUREEEEEEEEEE, ako bi netko želio da se naša talentirana Mikica (halo, jeste vidjeli njene savršene kutije?!?!) pridruži vašem paru u razmjeni molim neka hitno digne kist u zrak ovdje! Tko prvi - njegovo! ![]() Princip bi onda bio A » B » C » A iliti A šalje poklon B koji svoj poklon šalje C, a C šalje A da se zatvori krug! |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Ma Izzy da talačku već imam i nikotinsku
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
kako sam mogla da propustim ovu temu..tek sam danas videla o cemu se radi i jako mi se svidelo..videla sam rok i da je kasno za prijavljivanje ali ako slucajno jos postoji šansa za prijavu evo ja se prijavljujem..pozdrav svima
|
|
![]() |
|
Vas dvije imate talačku krizu? Mislim, zvuči tako... Primopredaja, jesi spremna i tako to...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Znači ti si spremna???
I ja sam
![]() ![]() ![]() Sada samo moramo dogovoriti primopredaju...
![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
andrea dobila buš ti
![]() proljeće tu sam malo sam prelijena.... ali ono do kraja |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Malo slabije u zadnje vrijeme čujeeeeeeeeeeee!!! Upoznata je sa svime i došla bu se javiti!!! P.S. Ona je već gotova sa svojim radom!!! Zajedno smo tražile inspiraciju prošli tjedan po Sanoboru!!! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ljudi moji da li je itko išta čuo o dugokosoj u posljednje vrijeme???
Dugoooookooooosaaaaa javi se!!!!
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Tu sam! Tu sam! Juhuuuu! Šalji adresu na pp! Ja cu tebi svoju.... |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Primavera, sad sam se baš od srca nasmijala, vidim da pratiš razgovor uz kavu
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga moja Izzy, nisam bila baš u toku jer me nije bilo 2 dana u Zg, pa tek sada uživam u cijeloj ovoj priči...nasmijala si me svojim super videom...normalno da ti ja nikako ne bi mogla stati u jedan red
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako sam rekla, tako sam i napravila, dovršila sam ono što sam zamislila, čak sam ispekla (ma ne, ne radi so o kolačima, ali ipak se peče)
|
|
![]() |
|
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Odlična ideja!
|
|
![]() |
|
Primavera, pa kad već imamo jednako godina, neka budemo i par.
Pozdrav, generacijo ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
frida,frida
![]() ![]() ![]() izzy bravo za tebe,cestitke na uspijesno obavljenom "poslu" ![]() ajde kome smeta malo spamanja,kad nas ovako dobro zabavite ![]() |
|
![]() |
|
Cure, stvarno ste me nasmijale! Sad bih bez problema spamala ovu temu, ali ne smijemo, morat ću sve prebacivati u brbljaonicu!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Jel me neko tražio??? tu se spominje moje ime ....Anđelka kako sam krenula sa slikanjem postajem ti oštra konkurencija
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |