lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 49> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anđelka, Mare, Prila, Maslačak7, ElzaBuba...hvala drage moje
![]() ElzaBuba ..kupila sam ga u Ofertisimi , 20 kunića.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Wow, kakav dobar kovčežić!!!
Odlično si ga napravila, raspucavanje odlično kao i uvijek.
Jedno pitanje, gdje si nabavila taj kovčežić?
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
predivne plocice...bas me u najljepse dane vracaju...preslatki su...a more me rastuzila...to su najljepsi dani kad smo kao djeca oko bora skakali..ja jos i danas to volim...mada tu gdje zivim bas do toga ne drze tako al ja svoj bozicni duh nedam...
svaka ti cast na krasnim radovima...od mene imas cistu 1o!!! ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
koferić je odličan!!jedva čekam da MPK dođe doma da joj ga pokažem pošto je i ona luda za hannom.super je!!!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
meni je koferčić baš lijep......bez obzira na Hanu Montanu,ali to curice vole. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
koferčić je prekrasan!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
predivan koferčić onako dječje razigran ,a ono što mene fascinira na ovakvim radovima je raspucavanje čime i kako si to radila?
|
|
![]() |
|
malena , Primavera hvala drage moje....
Nisam se uljenila samo me vrijeme malo naganja ...pa ne stignem puno na forum...evo malo novosti i od mene...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Lula, osjeća se čar blagdana u tvojim prekrasnim radovima, a sigurna sam da mnogi još vjeruju u pravu i istinsku bit Božića, ne toliko u pjesmice i poklone, koliko u dobrotu ljudskog srca koja ovakvim malim sitnim dosjetkama poput tvojeg šuljanja i skrivanja pred dječicom svakog Božića mami osmijehe na njihova ličeka...
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
|
Maslino, Dorina hvala drage moje...
Frezijo...paru moj ...jesam ispraznila sam sandučić.....
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Draga moja tila sam ti poslat pp al kažu da ti je pun sandučić....
Tvoj par...- Frezija
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Lula prekrasno si nas iznenadila, sve su mi pločice prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Prenježne i divne tvoje pločice moraju izazvati sjećanja na djetinjstvo...
|
|
![]() |
|
Neka ...samo vi kod mene u miru pričajte...hvala svima na pohvalama za moje radove... i drago mi je da su potaknuli neka sječanja....
More....raznježila si me ..ali odat ću ti tajnu..još uvijek čuvam pisma moje djece ...koja su pisala djedu Božičnjaku...Godinama smo na Badnjak moja dječica i ja ostavljali čašu mlijeka i kolačiće da dobri djed Božičnjak kad ostavi poklone ...ima nešto da se počasti. Svih tih godina uredno sam čekala da zaspu i da poskrivečki to odradim...danas jedino moje najmanje vjeruje još u čuda ..ali braco i seka su solidarni i uredno šute i čekaju da "shvati" da je zubić vila, uskršnji zeko i djed Božičnjak njihova mama....To su prelijepe uspomene i griju srce i zato mi je drago da si podjelila s nama.
Mikice...ove pločice se stave na vrata...umjesto onog Božičnog vjenčića...malo za promjenu da nije svake godine isto...
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
pločice su ti predivne,sto se kaze: 6 jezika govore...verovatno je glupo to sto cu pitati ali takve plocice nisu popularne kod nas,da li to sluzi samo za ukras i gde ih stavljate?nemojte se smejati..ko pita ne skita...
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne ploćice lula,pogotovo ona sa kućicama.ta je divna
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
More,more i meni se vratila neka sječanja
![]() Lulić sorry što ti upadam ovako ali nisam mogla odoljeti nakon što je more ono napisala
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |