Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 44>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 13:09

draga moja primavera...neočekivani pokloni su uvijek najdraži...i kad sam vidjela što je i tko je morala sam odmah u pošti otvoriti...i suzu sam pustila...i ona je bila slana kao i more...naše more smile84

hvala Ti!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 12:50
Izzy draga.....   I%20Wove%20You ...uskoro mi ističe jednogodišnji najam web domene pa mi se zamisao o blogu čini sve primamljivijom... a kako rekoh, i žlabrati bi više mogla smile217
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 09:52
Ne moraš slati dalje... Samo sam ti hjela dati do znanja koliko si kreativna i koliko pozitivne energije širiš i da sam zahvalna na tome te da bi imala svakako puno toga o čemu bi mogla jednog dana blogirati! Thumbs%20Up
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 00:54
Hvala ti puno draga Izzy...ostavih komentar...ali baš se ne snalazim, trebam li ja sad dalje slati tu nagradu ili... po pitanju blogova obilazim uglavnom tvoj, Monnin, ponekad Tein, ali više pratim tzv. pričalačke blogove s temama iz svakodnevnog života, i to ne redovito, i onak sam previše na kompu
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 00:23
Noćna ptico - imaš nagradu na mom blogu! Smile
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 00:21
Hvala vam draga Sandra, Prila Thank%20YouThank%20Youna krasnim riječima i željama...

Draga Prila, niš se nemoj bojati nikada pitati, sve kaj te zanima samo pucaj...vrlo rado ću ti odgovoriti... sve perlice u ovoj morskoj zveckalici su kupljene, ni uz najbolju volju nisam stigla uhvatiti polimernu glinu u ruke, s njom se ipak mora strpljivo za dobar rezultat...ali, sad ću to nadoknaditi Wink
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 20:21
morska zveckalica predivna!!!one perlice koje izgledaju kao da su od leda su predivne.bojim se i pitati da li si ih sama radila ili su kupovne?!smile72
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 18:28
prekrsna zveckalica....i tebi sve najbolje i da i dalje izrađuješ prekrasne radovesmile167
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 23:25
...hvala vam od sveg srca drage moje vjerne pratiteljice, najljepša hvala na svakom posjetu i ovoj mojoj galeriji, na svakoj toploj riječi koju ste napisale, na svakom duhovitom i poticajnom smajliću....za još puno zajedničkih druženja šaljem vam svima veliku pusu Thank%20Youi želim sretnu, zdravu i kreativnu 2010. godinu

Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 09:22
predivno predivno i predivno
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 16:56
f-a-n-t-a-s-t-i-č-n-o!!!!!  
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 16:54
...mada se ponavljam, s obzirom da se ipak radi o nakitu stavit ću i u ovu galeriju zveckalicu koju sam radila za poklon jednoj predragoj osobi, ljubiteljici svega morskoga, našoj dragoj Orci....

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 19:51
...ne mogu draga Monna sada raditi nakit, imam neke narudžbice za Božićne svaštice, a to mi je siguran prihod, a zdravlje mi ne dozvoljava da radim koliko sam inače mogla i htjela... imam nekoliko stvari poludovršenih i čim uhvatim vremena "bacam" se na finiširanje...neće to biti tako dugo čekanje ...hvala ti kaj ipak svraćaš u ovu moju galerijicu Thank%20You
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 19:03
Ah, nema ništa........
draga moja, uvijek "uletim" u tvoju galeriji u nadi da ću vidjeti novi komad nakita smile213
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 14:40
Embarrassed ...tjeraš mi rumenilo u obraze draga Tinajan Heart%20GlassesHeart%20Glasses ...ali, molim te, pusti moje radove i skuhaj nešto domaće s puno vitamina, ako ne toliko zbog dečka, neka mi oprosti on je već odrastao, a ono bar zbog mušića malenog, ipak kroz mlijeko mora dobiti fine stvarčice...mada pizza nije loša, samo ne prečesto... da sam ti barem bliže vidjela bi da kuham 100 x bolje nego kaj radim nakit Perfecto...pozdrav tebi, dečku i bebaču...
Na vrh
tinajan View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 37
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinajan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 10:24
nije me bilo desetak dana i sto sad radim kad sam napokon doma-ne,ne raspakiravam kofer i ne brisem "uvijekprisutnu" prasinu- ja secem kroz tvoju galeriju-smile199i divim se novim radovima.A kad mi decko dodje doma i vidi da nisam nista skuhala ja  mu pokazem tvoju galeriju i on kaze-"imas pravo,uz ovo je nemoguce kuhati,za to pregledati moras sjesti jer te obori s nogu.ajmo na pizzu......"Tongue
I tako smo mi na fast foodu.......sreca kaj bebac josuvijek papa moje mlijekoLOL
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 22:32
 skupni%20hug   treptanje  blush   ...curice moje drage puno, puno vam hvala na ovakvom pregrštu prekrasnih komentara, drage moje Monna, Proljeće, Rosa2, Rose, Sandra, Izzy, Mare N., Anđelka, Maslačak, Prila, Elza B., Lluvia svakoj ponaosob jedna velika pusa Thank%20YouThank%20YouThank%20YouThank%20Youza svaki ulazak u moju galeriju i puno lijepih riječi kojima me obasipate....
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 22:01
Stvarno mi je postalo jako tesko ostavljati komentare u tvojoj galeriji, jer svaki puta je pregledavam ispocetka i svaki puta ostajem bez teksta od ljepote, od ideja, od izvedbe... i svaki put mi se dogodi da se doslovce najezim... ne znam sto mislim u tom trenutku, ali zmarce osjecam... toliko od mene za sada... smile211
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 19:31
Ja osobno ne nosim nakit, to je od kada sam u mirovini postala prošlost, ali pred ljepotom se klanjam.
ogrlica je nešto najljepše što sam u zadnje vrijeme vidjela.
Tvoja galerija je čista ljepota i zato je redovito pregledam. Znam koliko truda, ljubavi i strpljenja treba za tako nešto napraviti i zatosmile141
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 17:21
ajme primavera predivnosmile55.narukvica je  turbo lijepa.smile120
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 44>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.