Željkin biljni svijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 22> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Morala sam vidjeti fontanu koju svi hvale. Meni je promakla jer, kad sam vidjela brezu više ništa nisam vidjela. Lijepa i jednostavna, elegantna.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
I ja bi takvu fontanu, baš mi je slatka samo kod mene bi trebala biti još manja.
|
|
![]() |
|
Evo me Hoya...ovih dana zaželim svima dobro jutro i zbrišem...imala sam puno obaveza...
Draga moja , punoo ti hvala na svemu(pa kako ću ti se samo odužiti, ti meni samo daješ i daješ...)
Puna hvala
![]() Svima drugima hvala što obilazite moj vrt.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Željka, gdje si ? Danima mislim na tebe, a danas sam u mislima s tobom pila kavu i spremala sadnice. Čekaj poštara!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma pitam za kemiju , jer ne znam što radite. Mislila sam da se dodaje klor ili nešto takvo. Žabica imam
![]() A upravo me prestrašio roj komaraca koji sam vidjela na jezeru, ako roj bude i oko kuće ![]() Imam neke super pauke koji su pojeli uši sa ruža, jaja zlatica sa krumpira. Ma ništa mi od kemije ne treba, samo sam neopitroid u manjoj količini trošila , dok se dobri pauk nije pojavio. Daj Bože da zauvijek ostane u mom vrtu. ![]() |
|
![]() |
|
smrcko, komara nema uopće.Možda zato što u bari imamo ribica, a i pokoja žabica zaluta. Naprimjer, zemlja gdje nam je vrt ,u blizini je rijeka Korana, tamo predvečer je koma, pojedu nas komarci, a oko kuće ih nema...
A kemiju izbjegavamo maksimalno ...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I ja sam odlučila da ću imati malu baricu ispred kuće, imam žabice na terenu( pa i malo poveće
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje, puno vam hvala na vašim komentarima!
Zvonkica, imaš pravo posla ima najviše
![]() Samo vi navratite opet ,
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma prekrasno je kod tebe baš evo malo parim oči sa tvojom fontanicom
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
a čini mi se da sam negdje vidjela i biserak ili nisam !!!???
|
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Baš sam ti šetala vrtom prije sedam dana kad me napo crv na comp pa sam sada na drugom ... svega ima kod tebe , a posla najviše , ali kad se voli ....
![]() |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja uživala u slikicama, a na onoj prvoj osim fontane ugledala sam i dva blizanca peseka
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
MihaS ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 44 |
Wow, kako lijepa fontana
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Željka, bila sam u prolazu, pa si mislim da malo navratim u tvoj vrtek da i ja vidim novu fontanu. Sve je super, a još superije zato što je u okruženju tikvi.
Fotke odlične. Žalim jadnu brezu što je tako nastradala, ali vjerujem da će već na proljeće potjerati mlade grane i zablistati na proljetnom suncz.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Ma nema veze za travu. Breze su mi predivne, a ljudi koji su rasli uz njih mi pričaju o šumu njihovog lišća... Jedva ih čekam ...
|
|
![]() |
|
Istina da sada izgleda malo tužno i prazno sa tom "frizurom" ,ali će zato u proljeće biti veliki debeli hlad
![]() baš mi je drago da vam se sviđa moj skromni vrt
![]() |
|
![]() |
|
Željkić
![]() ![]() Moja mama, da vidi tvoju prekrasnu brezu, odmah bi nakačkala posude za cvijeće ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |